Veszprem – Dinamo în Champions League, ora 19:45. “Dulăii“ își înfruntă fostul antrenor, în Ungaria

Veszprem – Dinamo în Champions League, ora 19:45. “Dulăii“ își înfruntă fostul antrenor, în Ungaria

Veszprem – Dinamo este cel de-al patrulea meci al alb-roșiilor în această ediție a grupelor Ligii Campionilor la handbal masculin. “Dulăii“ au parte de o deplasare foarte dificilă, pe terenul echipei antrenate de fostul lor antrenor, catalanul Xavi Pascual.

Live video Veszprem – Dinamo în Champions League la handbal masculin. Campioana României vrea să continue parcursul perfect

Dinamo are trei victorii din trei meciuri jucate în acest sezon al Ligii Campionilor. Campioana României nu a avut probleme în meciurile cu Fredericia, Wisla Plock și Eurofarm Pelister. Dacă Fredericia și Wisla Plock au pierdut toate partidele disputate până în prezent, nord-macedonenii de la Eurofarm Pelister au reușit să scoată un egal acasă, 24-24 cu Sporting. Așadar, victoria de la București se poate dovedi a fi foarte importantă pentru Dinamo.

Rămasă fără portarul sârb Vladimir Cupara, accidentat chiar în victoria 34-25 contra lui Eurofarm Pelister, Dinamo merge în Ungaria cu Ionuț Iancu în rolul de portar titular. Totuși, Cupara a primit o veste excelentă din partea medicilor, care i-au confirmat că are doar o fisură a osului. Cupara va putea reveni pe la antrenamente în doar câteva săptămâni. Mult mai repede decât se aștepta sârbul, care a fost suspect de ruptura ligamentelor încrucișate.

În afara sârbului, alb-roșiii nu au alte absențe importante, astfel că merg încrezători pe terenul lui Veszprem. Ungurii au două victorii și o înfrângere în această ediție a grupelor. Înfrângerea le-a fost provocată de Sporting Lisabona, în Portugalia. Totuși, Veszprem rămâne o forță a handbalului european și își propune să câștige trofeul, sub conducerea lui Xavi Pascual.

Cine transmite la TV Veszprem – Dinamo

Veszprem – Dinamo se joacă joi, de la ora 19:45. Partida va fi televizată pe canalele Prima Sport 1 și Digisport 2. Meciul este la concurență cu partidele de fotbal din etapa a treia a UEFA Nations League, însă va putea fi vizionat de fanii handbalului.

Poți să urmărești LIVE VIDEO Veszprem – Dinamo și pe site-ul FANATIK.ro, precum și pe platformele online ale difuzorilor, Prima Play și Digi Online. Acestea sunt disponibile și peste hotare, în anumite condiții.

Clasamentul Grupei A din Liga Campionilor

Dinamo poate prelua șefia grupei A, dacă reușește să o bată pe Veszprem. Eurofarm Pelister – Sportig și PSG – Fredericia s-au jucat miercuri. Iată cum arată ierarhia:

Clasament Grupa A din Liga Campionilor. Sursa foto: Flashscore

Cotele la pariuri pentru meciul din Ungaria

Deși are un parcurs impecabil în grupa A, Dinamo pornește ca outsider clar în meciul cu Veszprem. Ungurii au doar 1,13 la victorie, în timp ce un succes al bucureștenilor este cotat cu 8,50.

Remiza este cotată cu 18,00. În ultimii trei ani, cele două echipe s-au înfruntat de patru ori. Veszprem are două victorii, un meci a fost câștigat de Dinamo, iar o partidă s-a terminat la egalitate. Cele două echipe s-au înfruntat ultima oară pe decembrie 2022, când au remizat 31-31, la București.

Live text și rezumat video Veszprem – Dinamo, de la 19:45 pe Prima Sport 1 și Digisport 2

Pe FANATIK.ro găsești toate informațiile esențiale despre meciul lui Dinamo. Aici poți afla evoluția meciului, gol cu gol, precum și cum va fi modificată ierarhia grupei de rezultatul partidei de la Veszprem.

Rămâi pe site-ul nostru și pentru reacțiile celor implicați, la finalul partidei, precum și detalii despre accidentări și alte evenimente importante. Următorul meci al lui Dinamo este derby-ul cu Steaua, din Liga Națională. În Champions League, “dulăii“ vor juca din nou pe 17 octombrie, la Paris, cu PSG.

Please follow and like us:
Pin Share