Video. Femeie din Constanța, lovită intenționat cu mașina de fostul partener. Momentul șocant, surprins de camere

Video. Femeie din Constanța, lovită intenționat cu mașina de fostul partener. Momentul șocant, surprins de camere

La mijlocul acestei săptămâni, o femeie din municipiul Constanța a ajuns la spital cu răni serioase, după ce fostul partener a dat peste ea intenționat cu mașina. Momentul incidentului a fost filmat.

Momentul cumplit în care o femeie din Constanța este lovită intenționat cu mașina de fostul partener

Acest grav eveniment din județul Constanța s-a petrecut miercuri, 9 octombrie. Inițial s-a crezut că este vorba de un accident. În realitate, șoferul mașinii ar fi lovit-o intenționat pe femeie.

Între suspect și victimă a existat în trecut o relație extrem de apropiată. Mai exact, au fost împreună timp de 5 ani. Din motive încă necunoscute, bărbatul a vrut să se răzbune pe fosta parteneră.

Pe imaginile video de mai jos se poate vedea cum femeia mergea pe jos în dimineața de miercuri, 9 octombrie. La un moment dat, din spatele ei vine o mașină albă, la volanul căreia se afla fostul ei concubin.

Bărbatul se îndreaptă spre ea și o lovește puternic cu autoturismul. Frânează la un moment dat, însă fapta era deja comisă, iar femeia era aruncată câțiva metri pe asfalt.

În urma acestui eveniment, femeia a fost transportată la Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța cu traumatism cranio-cerebral. Aceasta are nevoie de peste o lună de spitalizare și îngrijiri medicale.

Procurorii cer arestarea preventivă a bărbatului care și-a lovit fosta parteneră

În urma acestui incident deosebit de grav, care se putea solda cu o tragedie, bărbatul care și-a lovit cu mașina fosta parteneră a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Joi, 10 octombrie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, conform Ziua de Constanța.

”În concret, în cauză s-a reținut că la data de 09.10.2024, în jurul orei 07:20, inculpatul M.C. a condus un autoturism pe str. Arcului din municipiul Constanța, iar când a ajuns în dreptul blocului D1, cu intenţie, a lovit cu partea frontală a autoturismului persoana vătămată B.S., fosta sa parteneră, care se deplasa pe jos, pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers, provocându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Please follow and like us:
Pin Share