Băutura delicioasă care te scapă de gândacii de bucătărie. O ai și tu în casă, dar sigur nu te-ai gândit să o folosești în acest mod

Băutura delicioasă care te scapă de gândacii de bucătărie. O ai și tu în casă, dar sigur nu te-ai gândit să o folosești în acest mod

Metode prin care să scapi de gândacii de bucătărie, aceste insecte care sunt o fobie pentru mare parte din oameni. Sunt atrase de mirosurile de mâncare, de resturile menajere și inclusiv de mirosurile lor neplăcute. În plus, adoră mediile umede și întunecate.

Cum să scapi de gândacii de bucătărie

Gândacii de bucătărie dau mari de bătăi de cap în special persoanelor care locuiesc la bloc. Ei se pot ivi în baie sau în bucătărie și stârnesc teamă celor mai vulnerabili. Prin dimensiunea și aspectul lor sunt înfricoșători, dar și plini de microbi.

Cercetătorii au descoperit de-a lungul timpului că aceste insecte sunt purtătoare de diferite infecții, fiindcă se alimentează de oriunde. Dacă vedeți prin casă alimente roase, aruncați-le, căci este posibil să fi fost atinse de astfel de viețuitoare.

Gândacii de bucătărie pot provoca mâncărimi ale pielii, roșeață, alergii, probleme respiratorii sau migrene. Este foarte important să dezinfectați periodic locul unde știți că vin și să aerisiți spațiul în care vă petreceți majoritatea timpului.

Evitați să lăsați alimentele nedescoperite, fiindcă nu știți când poate trece un gândac peste ele și le pot contamina. Totodată, este foarte important să nu exagerați cu dezinsecția, fiindcă soluțiile utilizate, achiziționate din comerț, vă pot afecta starea de sănătate prin inhalarea mirosului.

În schimbul produselor din magazine de combatere a gândacilor de bucătărie puteți utiliza lichide pe care obișnuiți să le consumați. Unii chiar zilnic beau Coca-Cola, băutură despre care s-a descoperit că poate fi letală pentru insectele în cauză.

Gândacii de bucătărie se elimină cu ajutorul băuturii Coca-Cola

Gândacii de bucătărie sunt atrași de mirosurile și gusturile dulci, iar dacă veți lăsa într-un colț al casei Coca-Cola într-un recipient se pot apropia și gusta, iar după câteva secunde să moară. Cum este posibil? Coca-Cola conține cafeină și acid fosforic, substanțe nocive pentru insecte.

Amplasează recipiente de Coca-Cola sub chiuvetă, sub cadă, în dulapuri sau în orice loc întunecat. Sistemul nervos le va fi profund afectat gândacilor odată ce vor gusta din băutura celebră în toată lumea. În același timp, și sistemul lor digestiv va avea de suferit.

Verifică din când în când capcanele de Coca-Cola pentru a le înlocui și a menține eficiența. Gândacii pe care îi găsești adună-i pe un faraș, cu o mătură și aruncă-i la gunoi. Asigură-te că nu mai mișcă, astfel încât să nu-ți mai invadeze locuința.

Please follow and like us:
Pin Share