Dani Carvajal, propus pentru Balonul de Aur. “El trebuie să îl ia. Așa e corect”

Dani Carvajal, propus pentru Balonul de Aur. “El trebuie să îl ia. Așa e corect”

Dani Carvajal a fost propus de un fost jucător de la Real Madrid și naționala Spaniei pentru Balonul de Aur. Fostul coleg al fundașului iberic a explicat și de ce.

Dani Carvajal, propus pentru Balonul de Aur. “El trebuie să îl ia. Așa e corect”

Joselu l-a propus pe Dani Carvajal pentru Balonul de Aur. Fostul atacant al lui Real Madrid susține că fundașul lateral are șanse reale de a câștiga marele trofeu.

Fotbalistul lui Al-Gharafa din Qatar este de părere că veteranul galacticilor a făcut toți pașii necesari pentru a fi un candidat serios la Balonul de Aur.

Potrivit celor de la GOAL, Dani Carvajal ocupă poziția 4 în clasamentul Balonului de Aur FIFA. Sezonul trecut fundașul s-a remarcat mai mult ca niciodată. A contribuit la club și la națională cu 7 goluri și 8 assisturi. În plus, a câștigat EURO 2024 cu Spania, Liga Campionilor, LaLiga și Supercupa Spaniei cu Real Madrid.

“I l-aș da lui Carvajal. Vorbim de un fotbalist care a jucat meci de meci, care a câștigat aceleași titluri la echipa de club ca Vini, pe care îl apreciez foarte mult.

Dar Dani a terminat sezonul ca cel mai bun jucător din finala Champions League și apoi a câștigat Campionatul European, ceea ce cred că are foarte mare importanță.

În final, meritele nu li se acordă fundașilor, ci protagoniștilor care reușesc goluri și assisturi, dar l-am văzut pe Dani atât ca marcator, cât și ca pasator decisiv, cu meciuri incredibile.

Cu titlurile câștigate sezonul trecut și cu faptul că a jucat în apărare, așa e corect, ca el să ia Balonul de Aur”, a spus Joselu, conform celor de la Football Espana.

Dani Carvajal va sta pe bară între 8 și 10 luni

Meciul dintre Real Madrid și Villareal s-a terminat 2-0, grație reușitelor lui Valverde și lui Vinicius Junior. Chiar dacă partida nu a pus-o pe Real în dificultate, problemele pentru madrileni au apărut aproape de fluierul final.

În ultimele secunde ale partidei, Dani Carvajal a avut o intervenție greșită asupra lui Yeremy Pino, fotbalistul lui Villareal. Încercând să șuteze mingea departe de atacantul adversarilor, Carvajal și-a întins prea mult piciorul și a căzut accidentat.

A fost un moment trist pentru fotbalul mondial. Imaginile și videoclipurile în care fundașul lui Real țipa de durere au făcut înconjurul internetului.

When you see a grown man screaming like this, then it is very serious.

Rivalry aside, quick recovery Dani Carvajal.
I don’t want Real Madrid fans complaining when we put 4 past them in the El Clasico pic.twitter.com/VUIHQP74VD

— FCBmamba (@bankole_bis) October 5, 2024

Ulterior, Real Madrid a venit cu un comunicat oficial în legătură cu cele întâmplate pe Santiago Bernabeu: “În urma testelor efectuate jucătorului nostru Dani Carvajal de către Serviciile Medicale Real Madrid, acesta a fost diagnosticat cu o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, o ruptură a ligamentului colateral extern și o ruptură a tendonului popliteu la piciorul drept”.

Please follow and like us:
Pin Share