De unde provin produsele Dare, de fapt. Sunt adorate de români pentru aroma lor unică, dar puține persoane citesc eticheta

De unde provin produsele Dare, de fapt. Sunt adorate de români pentru aroma lor unică, dar puține persoane citesc eticheta

De unde provin produsele Dare, de fapt. Sunt adorate de români pentru aroma lor unică, dar puține persoane citesc eticheta. Brandul a deschis o fabrică și pe teritoriul țării noastre, având 8 unități de producție în total.

Din ce țară sunt dulciurile Dare, în realitate. Se numără printre cele iubite de români pentru savoarea lor, însă puțini cunosc ingredientele

Din ce țară sunt dulciurile Dare, în realitate. Se numără printre cele iubite de români pentru savoarea lor, însă puțini cunosc ingredientele. Produsul este delicios și impresionează de la prima gustare datorită savorii intense de ciocolată.

Batonul cu cremă de ciocolată neagră a fost lansat în anul 2018 de ETI, un brand din Turcia. Are straturi de napolitană ușor crocantă, batonul fiind învelit în glazură de ciocolată amăruie, de cea mai bună calitate și pe placul clienților.

Cu toate acestea sunt puține persoane care citesc eticheta. Printre ingrediente se numără zahărul, uleiul vegetal (palmier, floarea soarelui, semințe de bumbac), sirop de glucoză, lapte praf și cacao cu un conținut redus de grăsime 7%.

De asemenea, are o masă de cacao în proporție de 14%, zef praf din lapte, făină de grâu (conține gluten), amidon de cartofi și unt din lapte. În plus, pe eticheta produsului Dare mai apare și un emulsifiant (lecitina de floarea soarelui).

Totodată, batonul de cioclată mai are ulei de nucă de cocos, unt de cacao, arome, agenți de afânare, sare, și ciocolată amăruie. Conține substanță uscată de cacao minimum 46%, în timp ce alergenii sunt alunele, soia, susanul și arahidele.

Dare, un produs fabricat în România

Dare reprezintă un desert sofisticat pe bază de ciocolată care din anul 2016 este produs și în România. Produsul se face într-o fabrică din Craiova, care în numai 3 ani de la inaugurare a ajuns la o producție anuală de 13.000 de tone.

Beatrice Chiș, Senior Brand Manager, ETi European Food Industries, este de părere că producția are șanse mari să fie triplată în perioada următoare datorită noilor linii de producție. Așadar, se ia în calcul extinderea portofoliului de produse.

„O afacere de familie pornită în anii ´60, ETi este acum o prezență puternică pe segmentul dulciurilor la nivel global, cu un portofoliu diversificat de 45 de branduri și aproximativ 300 de produse care îi aduc încasări anuale de peste 1,3 miliarde de dolari.

Lider în Turcia, pe segmentul produselor coapte – biscuți și prăjituri, cu o cotă de piață de 40% și locul 2 pe piața de ciocolată, grupul ETi deține, în total, opt fabrici, dintre care cea mai nouă se află în România la Craiova”, a spus Beatrice Chiș, scrie revista-piata.ro.

Please follow and like us:
Pin Share