Video: O tânără furioasă a spart geamul unui autobuz după ce s-ar fi certat cu cineva la telefon. Poliția o caută în tot orașul

Video: O tânără furioasă a spart geamul unui autobuz după ce s-ar fi certat cu cineva la telefon. Poliția o caută în tot orașul

În imaginile surprinse de CTP Cluj și făcute publice de presa locală se vede cum tânăra discută la telefon, cu căștile puse în urechi, moment în care ceva nu-i convine și devine supărată. Fără să stea prea mult pe gânduri lovește cu piciorul geamul autobuzului, după care așteaptă liniștită să coboare la următoarea stație.

O tânără furioasă a spart geamul unui autobuz după ce s-ar fi certat cu cineva la telefon

Trebuie menționat că la acea oră nu era prea multă lume în autobuz pentru că incidentul s-a petrecut la 9:22 dimineața, moment în care clujenii sunt deja la lucru. Șoferul autobuzului este cel care a observat incidentul și a sesizat Poliția Cluj. CLICK AICI PENTRU MOMENTUL DE NERVOZITATE EXTREMĂ

”Ieri dimineața în jur de ora 9:22, într-un troleibuz de pe linia 4, 324 număr de inventar, când a ajuns șoferul în Piața Gării a auzit o pocnitură. S-a oprit în stație și a văzut geamul de la ușa 4 spart, iar domnișoara a fugit. Nu cunoaștem motivul, nu a avut nicio reacție, nu a fost surprinsă.

Șoferul nostru a declarat evenimentul la poliție și a depus și plângere penală”, a declarat Alin Oaida, Șef Serviciu Exploatare CTP Cluj pentru Știri de Cluj. O altă publicație din oraș s-a întrebat dacă nu cumva tânăra domnișoară consumase droguri, însă această concluzie o pot trage doar specialiștii, după ce o identifică pe fată.

Liviu Neag, directorul CTP Cluj, a comentat acest incident. ”Este pur și simplu o problemă de educație, de civilizație. Nu știu dacă domnișoara consumase ceva însă gestul ei gratuit poate fi clasificat ca vandalism. Am sesizat poliția care urmează, probabil în scurt timp, s-o identifice și va fi bună de plată”, a declarat Neag.

Angajații CTP sunt revoltați pentru această situație și cer Poliției să intervină

”La data de 9 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați prin plângere de către un bărbat, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un mijloc de transport în comun, cu privire la faptul că la aceeași data, în jurul orei 09.20, o persoană necunoscută ar fi spart ușa de sticlă din capătul vehiculului.

În continuare, polițiștii desfășoară verificări pentru identificarea persoanei, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În urmă cu nici 24 de ore, IPJ Constanța avea de furcă cu un tânăr de 30 de ani care s-a urcat dezbrăcat într-un autobuz, pe care l-a devastat. Bărbatul a fost transportat în cele din urmă la spital și se pare că ar fi consumat cantități impresionante de droguri.

”La data de 5 mai a.c., în jurul orei 09.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția de Poliție Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, în stația unui mijloc de transport în comun, se află o persoană care provoacă scandal.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, care ar fi provocat distrugeri unui autobuz, rupând ștergătorul acestuia. Persoana prezenta o leziune în zona capului și a fost transportată de un echipaj medical la spital”, este precizat în comunicatul IPJ Constanța.

Please follow and like us:
Pin Share