Fanatik SuperLiga, vineri, 11 octombrie, ora 12:30. Cristi Coste, spectacol cu super invitați înainte de Cipru – România

Fanatik SuperLiga, vineri, 11 octombrie, ora 12:30. Cristi Coste, spectacol cu super invitați înainte de Cipru – România

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție incendiară, vineri, 11 octombrie, de la ora 12:30. Show-ul momentului în sportul românesc este în direct pe FANATIK.RO. Cristi Coste vă invită să urmăriți cele mai interesante comentarii și analize înaintea meciului Cipru – România.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 11 octombrie, ora 12:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top înainte de Cipru – România

România a început excelent noua ediție de Liga Națiunilor, cu victorii obținute în fața naționalelor din Kosovo și Lituania, iar acum vizează încă 3 puncte în deplasarea din Cipru. Înaintea jocului de la Larnaca, FANATIK SUPERLIGA vă propune o nouă ediție de excepție vineri, 11 octombrie, de la ora 12:30.

Mircea Lucescu a surprins cu faptul că a lăsat acasă doi dintre cei mai în formă atacanți din campionatul intern, Daniel Bîrligea și Louis Munteanu, dar l-a rechemat la lot pe George Pușcaș, unul dintre cei mai contestați jucători în ultima perioadă.

Cristi Coste îi are alături pe invitații de top Marcel Pușcaș, Florin Gardoș și Alin Buzărin. Aceștia vor analiza alegerile pe care le-a făcut Mircea Lucescu, vor vorbi despre ce ne așteaptă în Cipru și vor descoase tot ceea ce se învârte în jurul ”tricolorilor” înaintea jocului din Liga Națiunilor.

Ca e fiecare dată, FANATIK vă va ține la curent cu toate exclusivitățile, inclusiv în ceea ce privește echipa națională a României. La FANATIK SUPERLIGA veți afla formula de start probabilă pe care Mircea Lucescu o va folosi în partida din Cipru.

Cristi Coste vă invită să descoperiți cele mai incitante reacții și comentarii, înainte de cel de-al treilea meci al lui Mircea Lucescu de la revenirea la națională. În direct, vor interveni telefonic personalități importante din lumea fotbalului, care nu vor ezita să spună lucrurilor pe nume.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 11 octombrie, ora 12:30. Să facem show!

FANATIK SUPERLIGA este difuzată live și exclusiv pe site-ul www.fanatik.ro în fiecare luni, marți și vineri, la ora 10:30. De această dată, ora de începere va fi 12:30, deoarece înainte, de la 10:30, Horia Ivanovici vă invită la un show exploziv unu la unu cu Anamaria Prodan. Premiera emisiunii FANATIK SUPERLIGA are loc în aceleași zile, la ora 17:30, pe canalul de YouTube FANATIK.RO și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Pregătiți-vă pentru cele mai electrizante știri din sport din media românească! Emisiunea noastră de top vă aduce ediții speciale înaintea marilor evenimente din sportul autohton, garantându-vă informații și analize de primă clasă.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a fi la curent cu cele mai recente evenimente sportive, cele mai interesante declarații și informații exclusive oferite de FANATIK SUPERLIGA.

Please follow and like us:
Pin Share