Dorinel Munteanu, mesaj acid după declarațiile lui Adrian Mutu: „Replica o să o primească în teren”

Dorinel Munteanu, mesaj acid după declarațiile lui Adrian Mutu: „Replica o să o primească în teren”

Dorinel Munteanu a avut parte de o ieșire nervoasă în partida dintre Oțelul Galați și Dinamo București, antrenorul gălățenilor trăgându-l de tricou extrem de agresiv pe tânărul jucător David Maftei.

Dorinel Munteanu, mesaj acid după declarațiile lui Adrian Mutu: „Replica o să o primească în teren”

Gestul făcut de Dorinel Munteanu a fost extrem de dezbătut în presa din România, iar părerile au părut a fi comune, anume că reacția „neamțului” nu era necesară, mai ales cu un jucător atât de tânăr (20 ani).

Antrenorul gălățenilor a a venit cu explicații după cele întâmplate în ultimele săptămâni, Dorinel Munteanu punctând faptul că și-a cerut scuze în fața jucătorilor și că își recunoaște greșeala. Totodată, „neamțul” a trimis săgeți către Adrian Mutu, „briliantul” comentând în direct la DON MUTU reacția tehnicianului.

„Simt că am fost luat în colimator, se vorbește de săptămâni întregi despre acel lucru. De parcă eu sunt cel mai idiot, cel mai prost și se scot în evidență lucruri doar de dragul de a se face scandal

Am înțeles că sunt unii care trebuie să zică de mine ca să își primească bănuții de la televiziuni. Chiar am primit un mesaj de la cineva în acest sens.

Mi-am cerut scuze în vestiar, de față cu toți jucătorii, îmi cer scuze încă o dată, dacă e nevoie. Îmi recunosc greșelile, dar prea mult se vorbește în gol.

Acum a apărut și Adrian Mutu, care așteaptă o replică de la mine. N-am ce replică să-i dau. Îl aștept să revină ca antrenor și să fim adversari, iar replica să o primească pe teren”, a declarat Dorinel Munteanu, conform viata-libera.ro.

Adrian Mutu, mesaj pentru Dorinel Munteanu: „De-abia aștept să îmi dea replica”

Adrian Mutu a vorbit despre Dorinel Munteanu în direct la DON MUTU. „Briliantul” a mărturisit că îl vede extrem de rigid legat de reacțiile din exterior pe fostul coleg de la echipa națională (n.r au fost colegi la EURO 2000) și că atitudinea antrenorului strică puțin imaginea Oțelului Galați.

„Fără să îi dau sfaturi, pentru că îl văd foarte rigid când se vorbește de el, unde cred eu că greșește e că se ceartă cu toată lumea. Indiferent cine vorbește de el, răspunde, are timp să se gândească la toți analiștii. Mă mir când are timp să afle tot.

Ceea ce strică puțin imaginea acestei echipe e atitudinea lui Dorinel, am văzut cum s-a luat și de Bratu, făcându-l Don Juan. Sunt curios cum o să mă facă și pe mine. De-abia îl aștept să îmi dea replica, mai ales că a avut multe contre cu mine în trecut”, a declarat Adrian Mutu la noua producție FANATIK, DON MUTU.

Please follow and like us:
Pin Share