Fiorentina, piedică pentru Gigi Becali? Clauza secretă din contractul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Fiorentina, piedică pentru Gigi Becali? Clauza secretă din contractul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Louis Munteanu a ajuns în perioada de transferuri din vară la CFR Cluj, feroviarii plătind o sumă record celor de la Fiorentina pentru jucătorul născut la Vaslui, mai exact 5.450.000 de euro (n.r totalul plătit în tranzacționarea atacantului).

Fiorentina, piedică pentru Gigi Becali? Clauza secretă din contractul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Gigi Becali și-a manifestat interesul pentru Louis Munteanu în direct la FANATIK SUPERLIGA, ulterior Neluțu Varga a dezvăluit suma pentru care s-ar putea despărți de internaționalul de tineret.

Cristi Balaj a oferit detalii din contractul lui Louis Munteanu. Președintele „feroviarilor” a dezvăluit că Fiorentina are o clauză de răscumpărare a jucătorului. Gigi Becali a făcut, cel mai probabil, referire la clauza de răscumpărare, însă oficialul CFR-ului a dat de înțeles că aceasta este mult mai mare de 2 milioane de euro.

„Situația contractuală este foarte clară. Este jucătorul CFR-ului, nu putem să îl pierdem decât dacă ne dorim noi. Este un jucător de bază. Unul dintre motivele pentru care s-a renunțat la Bîrligea este că îl aveam pe Munteanu. Sunt doi jucători importanți pentru fotbalul românesc.

Louis Munteanu este jucătorul pe care ne bazăm. Când patronul a vorbit despre sumele pe care le-ați amintit, este pentru că există discuții. Noi știm pe ce ne bazăm. V-am zis că nu a existat unanimitate când a plecat Bîrligea la FCSB pentru că este o echipă contracandidată.

Dacă în acest moment nu mai discutăm de faliment la CFR, înseamnă că s-au făcut lucruri bune. Eu zic că îl dă pe suma asta la FCSB (n.r. 7 milioane de euro). Fiorentina nu mai are procent, există doar anumite clauze. Nu îl ajută acea clauză. Pentru o anumită sumă Fiorentina îl poate răscumpăra.

Este o sumă importantă și în conformitate cu valoarea lui. Nu vorbim de două milioane de euro dacă e vorba de răscumpărare. Există interes din partea unor cluburi importante și nu sunt sumele vehiculate.”, a spus Cristi Balaj, potrivit Digi Sport.

Gigi Becali, despre transferul lui Louis Munteanu: „Poate îl iau în iarnă”

Gigi Becali a vorbit în direct la FANATIK SUPERLIGA despre transferul atacantului născut la Vaslui la Campioana României. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că va forța în iarnă mutarea jucătorului crescut de Viitorul Constanța (n.r actual Farul Constanța).

„Poate îl iau eu pe Louis Munteanu în iarnă. Poate-l iau… De ce să nu-l iau? S-a dus la CFR Cluj, dar poate îi dau eu banii. A dat Neluţu 2,5 milioane de euro? Eu nu ştiu asta.

Dacă vine, o să joc în stânga sau în dreapta atacantului. Bîrligea număr 9 şi Munteanu în stânga sau dreapta. Ori fac, ori nu fac. Asta m-a ambiţionat foarte mult, meciul de la Salonic”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Please follow and like us:
Pin Share