Bírságözön lett a hatósági razzia vége Háromszéken

Bírságözön lett a hatósági razzia vége Háromszéken

Bereck és Kézdiszentlélek községekben tartott összehangolt rendőrségi akciót a Kovászna Megyei Rendőr-felügyelőség szerda délután. Az akcióban részt vettek

a közrendvédelmi, közúti, bűnügyi nyomozók, gazdasági bűnözés-, fegyverek-, különleges akciók- és állatvédelmi egységek rendőrei, valamint a brassói csendőrség tagjai.

Az akció célja a bűnözés, különösen a közterületen elkövetett erőszakos bűncselekmények és egyéb tiltott tevékenységek megelőzése és leküzdése volt a közbiztonság növelésének érdekében.

A razziák során több mint ötven személyt igazoltattak, valamint 36 gépjárművet ellenőriztek le az utakon.

Fegyver- és lőszerellenőrzésekre, állatvédelmi, valamint gazdasági ellenőrzésekre is sor került több kereskedelmi vállalatnál.

Az összehangolt rendőri akciók eredményeként

28 esetben állapítottak meg szabálysértést, és összesen 12 ezer lejes bírságot róttak ki egy délután alatt.

A bírságok többsége a közutakon elkövetett közlekedési szabálysértésekhez kapcsolódott. Ugyanakkor egy engedély nélküli járművezetőt is elkaptak a rendőrök a razzia során.

A Kovászna megyei rendőrség sajtóosztálya közölte, a következő időszakban még szerveznek hasonló összehangolt akciókat Kovászna megyében a polgárok biztonsága és az illegális tevékenységek megelőzésének érdekében.

Please follow and like us:
Pin Share