Gigi Becali își ia la revedere? Neluțu Varga a anunțat o ofertă din străinătate pentru Louis Munteanu: „Mi-am dat cuvântul”

Gigi Becali își ia la revedere? Neluțu Varga a anunțat o ofertă din străinătate pentru Louis Munteanu: „Mi-am dat cuvântul”

Chiar dacă a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, Louis Munteanu a ajuns în perioada de transferuri din vară la CFR Cluj, ardelenii plătind o sumă importantă pentru internaționalul de tineret: peste 5,4 milioane de euro.

Neluțu Varga, paronul lui CFR Cluj: „Am ofertă pentru Louis Munteanu din străinătate”

Chiar dacă s-a transferat la CFR Cluj, Louis Munteanu este în continuare unul dintre cei mai căutați atacanți din Superliga. În urmă cu câtva zile, Gigi Becali și-a manifestat din nou interesul pentru Louis Munteanu în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Ulterior, Neluțu Varga a dezvăluit suma pentru care s-ar putea despărți de internaționalul de tineret, iar acum a revenit cu un nou anunț: a primit deja o ofertă pentru atacant, din străinătate.

„Este vorba despre o echipă din străinătate, din Italia, din Serie A. Are de marcat niște goluri, oferta e obligatorie, angajantă. Discuția e că trebuie să dea 10 goluri minim până la vară, dar dacă dă mai mult de 10 este ca și cumpărat.

Am promisiunea făcută, mi-am dat cuvântul. Dacă marchează toate golurile până în iarnă, pleacă în iarnă. Pentru alți jucători, în acest moment, nu mai avem nimic.

Nu are rost să scoatem niște povești care nu sunt concludente, nu sunt reale. Asta este certă, sigură, e vorba de un club foarte serios. Îi cunoaștem, am mai avut cu ei tranzacții”, a declarat Ioan Varga, pentru iAMsport.ro.

Gigi Becali spera să îl aducă pe Louis Munteanu în iarnă

Gigi Becali a vorbit în direct la FANATIK SUPERLIGA despre transferul lui Louis Munteanu și și-a exprimat dorința pentru a forța aducerea atacantului în fereastra de mercato din iarnă.

„De ce să nu-l iau? S-a dus la CFR Cluj, dar poate îi dau eu banii. Dacă vine, o să joc în stânga sau în dreapta atacantului. Bîrligea număr 9 şi Munteanu în stânga sau dreapta”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali îl vedea la echipa națională pe Louis Munteanu

Mircea Lucescu a decis să îi aducă la echipa națională, pentru partidele cu Cipru și Lituania, pe Denis Drăguș, Denis Alibec și George Pușcaș, iar Gigi Becali a contestat selecția din atacul României.

Patronul celor de la FCSB a susținut că Daniel Bîrligea și Louis Munteanu erau două opțiuni mai bune decât ceea ce a ales selecționerul pentru înfruntările din Liga Națiunilor.

Please follow and like us:
Pin Share