Tânără căutată de polițiștii după ce a spart geamul unui troleibuz din Cluj. S-a făcut nevăzută ca și când nimic nu s-a întâmplat

Tânără căutată de polițiștii după ce a spart geamul unui troleibuz din Cluj. S-a făcut nevăzută ca și când nimic nu s-a întâmplat

O tânără a fost surprinsă, joi, în timp ce sparge geamul ușii unui troleibuz din Cluj cu piciorul, apoi se face nevăzută.

S-a enervat și a spart geamul

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din mijlocul de transport în comun. Ea vorbea la telefon, iar, dintr-odată, lovește geamul ușii din spate cu piciorul atât de tare încât l-a spart. Apoi, s-a dat jos din autobuz, la următoarea stație, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, conform Știri de Cluj.

Șoferul autobuzului a observat cele petrecute și a anunțat poliția.

„Ieri dimineața în jur de ora 9:22, într-un troleibuz de pe linia 4, 324 număr de inventar, când a ajuns șoferul în Piața Gării a auzit o pocnitură. S-a oprit în stație și a văzut geamul de la ușa 4 spart, iar domnișoara a fugit. Nu cunoaștem motivul, nu a avut nicio reacție, nu a fost surprinsă. Șoferul nostru a declarat evenimentul la poliție și a depus și plângere penală,” a declarat Alin Oaida, Șef Serviciu Exploatare CTP Cluj.

Polițiștii sunt pe urmele tinerei, încearcă să o identifice și să ia măsurile legale care se impugn. Aceștia au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Please follow and like us:
Pin Share