Realizare fabuloasă pentru Andrei Cordea! Fostul jucător de la FCSB s-a împlinit în Arabia Saudită. Foto

Realizare fabuloasă pentru Andrei Cordea! Fostul jucător de la FCSB s-a împlinit în Arabia Saudită. Foto

Andrei Cordea parcurge o perioadă de vis în Arabia Saudită. Atacantul a părăsit-o pe FCSB în vara trecută, pentru a semna cu Al Tai în Golf. Roș-albaștrii au primit nu mai puțin de 1,3 milioane de euro în schimbul jucătorului.

Realizare fabuloasă pentru Andrei Cordea! Fostul jucător de la FCSB s-a împlinit în Arabia Saudită

Andrei Cordea se află în Arabia Saudită din vara anului trecut, când Al Tai, antrenată în acel moment de Laurențiu Reghecampf, plătea nu mai puțin de 1,3 milioane de euro în schimbul atacantului român.

În prima stagiune din campionatul arab, Andrei Cordea a marcat în trei rânduri și totodată a trimis patru pase decisive, însă echipa sa, Al Tai, nu reușea să se salveze din zona „roșie” și retrograda la sfârșitul sezonului.

Deși pe plan profesional, Cordea a retrogradat în eșalonul secund fotbalistic din Arabia Saudită, pe plan sentimental Andrei o duce extrem de bine.

Concret, Andrei Cordea a cerut-o de soție pe Georgiana Dima, după mai mulți ani de relație. Răspunsul iubitei a fost unul concis, iar fostul fotbalist de la FCSB a anunțat în mediul online răspunsul: „A zis DA!”, a fost mesajul transmis de Andrei Cordea.

Andrei Cordea mai are contract cu Al Tai până în vara anului 2025. Fotbalistul are 5 prezențe în echipa națională de fotbal a României, din perioada FCSB, însă de la transferul în Golf jucătorul a fost ignorat de selecționeri.

Andrei Cordea a cerut-o în căsătorie pe Georgiana Dima. Sursă foto: instagram

Gigi Becali a primit un apel de la Cordea

Andrei Cordea a petrecut doar două sezoane la gruparea roș-albastră, jucătorul sosind în vara anului 2021 la FCSB, în schimbul a 50.000 de euro, de la Academica Clinceni.

Evoluțiile atacantului au fost constant bune, lucru ce au dus la un transfer pe bani mulți în Arabia Saudită. Recent, Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că Andrei Cordea l-a apelat și i-a mulțumit din inimă că l-a lăsat să o părăsească pe FCSB, lucru ce l-a făcut milionar.

“Bă dacă Cordea m-a sunat şi mi-a zis ‘Mulţumesc din inima nea Gigi’ ‘De ce mă?’ ‘Nea Gigi m-ai făcut milionar! Nu visam în viaţa mea. Dacă nu erai dumneata eram pe acolo un jucător… jucam pe o mie, trei, cinci, se termina viaţa fotbalistică şi rămâneam un om de rând după”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Please follow and like us:
Pin Share