Lidl are la raft patru produse pentru câini și pisici pe care mulți proprietari și le doresc. Sunt la ofertă, au prețuri excelente și se vor vinde rapid

Lidl are la raft patru produse pentru câini și pisici pe care mulți proprietari și le doresc. Sunt la ofertă, au prețuri excelente și se vor vinde rapid

Până pe 13 octombrie, Lidl are la raft produse la promoție pentru câini și pisici, pe care mulți proprietari le caută. Prețurile acestora sunt foarte bune și se vor vinde imediat.

Lidl are oferte la patru produse pentru câini și pisici căutate de mulți proprietari. Prețurile lor sunt excelente

Lidl vine cu oferte de neratat în fiecare săptămână, iar clienții pot găsi alimente, produse pentru curățenie sau pentru casă la prețuri foarte bune.

De data aceasta, retailerul german are oferte avantajoase la produsele pentru animalele de companie. Mulți proprietari de câini și pisici se vor bucura.

Nu este vorba despre paturi pentru pisici sau câini, accesorii sau ansambluri de joacă, ci de mâncarea destinată animăluțelor.

Ofertele sunt foarte bune în cazul produselor de hrană umedă sau uscată pentru animalul tău de companie. Acestea se vor vinde imediat, așa că ar trebui să te grăbești.

Un produs foarte căutat este hrana umedă pentru pisici de la Coshida, care are o reducere de 26%. Aromele disponibile sunt vită în sos,  pui în sos,  pui și vânat în sos și somon în sos. Prețul acestui produs este de doar 2,79 lei, pentru 415 grame.

De asemenea, hrana umedă pentru câini de la Orlando are o reducere de 25%. Pentru 1,24 kg, prețul este de 5,99 lei până pe 13 octombrie, arată catalogul Lidl. Aromele disponibile sunt pasăre în sos, vită în sos, pasăre și morcovi, în sos și miel în sos.

Mai mult, Lidl vine cu oferte și la recompensele pentru animalele de companie. Dacă vrei să-i oferi câinelui sau pisicii tale o gustare delicioasă între mese, ai mai multe opțiuni din care poți să alegi.

Pernuțele crocante pentru pisici, de la Coshida, au un preț de 4,49 lei pentru o pungă de 150 de grame. Sunt disponibile în două arome, și anume pernuțe umplute cu pui și brânză sau pernuțe cu somon.

Snackurile fâșii pentru câini, de la Orlando Gourmet, sunt și ele reduse săptămâna aceasta. O pungă de 100 de grame are un preț de numai 5,49 lei, iar aromele disponibile sunt file de rață sau file de pui.

Aceste snackuri au un conținut de conținut de 93%, respectiv 94% carne și sunt bogate în proteine pentru susținerea musculară la câini.

Please follow and like us:
Pin Share