Dezvăluiri uluitoare! Anamaria Prodan: „Reghe m-a acuzat că l-am înșelat cu Gigi Becali, cu Giovanni, cu Borcea! Cu tot fotbalul românesc”

Dezvăluiri uluitoare! Anamaria Prodan: „Reghe m-a acuzat că l-am înșelat cu Gigi Becali, cu Giovanni, cu Borcea! Cu tot fotbalul românesc”

Impresara Anamaria Prodan și antrenorul Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț de mai bine de trei ani, iar săptămâna aceasta a avut loc ultima înfățișare la Judecătoria Buftea. O ședință cu scântei, ținând cont de animozitățile dintre cei doi, în care Reghecampf și martorul său au făcut acuzații uluitoare la adresa fostei soții.

Anamaria Prodan, dezvăluiri uluitoare din procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf: „M-a acuzat că l-am înșelat cu tot fotbalul românesc”

Liber de contract și cu imaginea țăndări după divorțul de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a atacat într-un mod jalnic fosta soție la ultima înfățișare din procesul de la Judecătoria Buftea. Cu ajutorul martorului Valentin Petrișor, zis Dinte, un așa-zis paparazzo cunoscut pentru faptul că a fost arestat în Olanda pentru fraudă cu carduri, antrenorul-șomer i-a adus acuze grave Anamariei Prodan, sugerând că i-a fost infidelă în timpul căsniciei și că l-a înșelat „cu tot fotbalul românesc”.

„E adevărat că Laurențiu Reghecampf te-a făcut prostituată la Tribunal?”, e întrebarea șoc pe care i-a adresat-o impresarei Anamaria Prodan moderatorul Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

„Păi a spus, nu folosind cuvântul ăsta, dar martorul lui a venit și a spus că eu «m-am întins» cu tot fotbalul românesc. A dat și nume… Ferească Dumnezeu! Deci oamenii ăia… Tot fotbalul românesc, toți oamenii importanți. Toată crema… Gigi, Giovanni, Cristi Borcea… A spus numele astea la audierile de la Tribunal. Și l-a întrebat judecătorul: «Aveți probe pentru așa ceva?». Asta a spus martorul lui Reghe. Și era fericit”, sunt dezvăluirile uluitoare făcute de Anamaria Prodan la FANATIK SUPERLIGA.

„Și Reghe ce a zis? Că tu ești o femeie ușoară, toată viața ai fost așa și că l-ai înșelat cu toți. A zis și Reghe asta, dar nu cu cuvintele astea…”, a intervenit moderarorul.

„Păi da… Și el a fost audiat. În viziunea lui, Anamaria Prodan, mama băiatului său, așa este, după declarația de la Tribunal. Dar când se va închide ședința, avocatul va scoate de la grefier tot, mergem frumos la judecată, ca să nu mai stăm să ne certăm… Vorba avocatului… «Ana, nu te bucuri că o să câștigi bani?». Să vină și el, să vină și Dinte ăsta, cum îl cheamă, să plătească”, a continuat impresara.

Anamaria Prodan, șocată de starea în care a ajuns Laurențiu Reghecampf: „Nu ai cum să decazi așa!”

„Cum să spui tu, Reghe, în Tribunal că «nevastă-mea s-a întins cu tot fotbalul românesc». Și că erai o ușuratică…”, este reacția de mirare a lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de facebook Horia Ivanovici.

„Da! Și niște declarații că am furat niște chei de la un hotel din Călărași sau Giurgiu, nu știa exact, era total pe dinafară, că m-am dus și l-am bătut pe Dan Alexa, că i-am aruncat hainele, i le-am tăiat, a venit Poliția… Că eu trăiam cu Alexa, eram un cuplu. Că le-am aruncat hainele de la nu știu ce etaj la un hotel, lui Alexa și iubitei sale, a venit toată lumea, recepționerul l-a chemat pe el, a venit cu aparatură, dar nu a mai apucat să filmeze, că nu și-a dat seama…

L-a întrebat avocatul meu: «Erai la un ziar de scandal, de ce nu ai dat subiectul ăsta? Că era ceva extraordinar» / «Păi m-a rugat Reghecampf să nu dau». Mă uitam la ei, la amândoi… Și am rugat-o pe doamna grefier să consemneze tot, cu amănunte. «Domnule judecător, vă rog să-l întrebați unde s-a întâmplat, la ce hotel, cu ce patron a vorbit, cine i-a vândut acest pont, unde stăteam eu acolo».

Laur făcea «Ea un an de zile nici n-a venit pe la mine. Ne vedeam o dată pe an. Nu l-a crescut ea pe Bebe». Mă uitam la el și nu-mi venea să cred. Nu ai cum să decazi așa. De ce ai face asta? Ca să dovedești că acest mariaj s-a încheiat din cauza mea, câte infidelități și cât de nenorocită am fost eu…

Păi și dacă era așa, nimeni nu are nicio dovadă? «Nu, n-avem dovezi!». Domnu Petrișor, nu aveți nicio dovadă, nu aveți filmări, nu aveți martori? «Nu, dar știu eu. Mi-a zis mie un recepționer». Păi dacă nu știți hotelul unde ați fost, nu știți ce s-a întâmplat, cu cunoașteți recepționerul, nu cunoașteți patronul, nu știți nimic…

„Pe Anamaria Prodan o cunoașteți?” / „Ah, am văzut-o trei minute în viața mea”. Zic «Atât m-ai văzut tu pe mine în viața ta? Hai să facem altfel… Pe Whats App avem numărul tău de telefon, toate amenințările și tot ce voiai tu să faci cu mine ca să-l facem de râs pe Reghecampf»”, sunt alte dezvăluiri incredibile făcute de Anamaria Prodan din culisele procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf.

„Când a văzut ce se întâmplă, Laur s-a pleoștit!”

„Martorul lui Reghe voia în trecut să-l facă de râs pe Laurențiu?”, vrea să se asigure moderatorul că a auzit bine ce a declarat invitata sa la ediția specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

„Cu dovezi… Pe Whats App, scrise… Îți dai seama, era hilar, râdeau judecătorii, râdeam noi la un moment dat. Nu mai era supărare, era deja ceva hilar. Iar unul dintre judecătorii din complet îi spunea că e sub jurământ, să aibă mare grijă. Când îi spunea asta se speria, dădea puțin înapoi. «Nu știu, dacă trebuie, eu îl aduc pe patronul de la hotel, îl aduc pe recepționer».

Eu când am arătat mesajele cu acest băiat, îmi cerea 300 împrumut, îmi spunea «stai că-ți arăt eu ce voia să-ți facă Gigi Becali…». Avem tot, o să le depunem la Instanță. Ferească Dumnezeu! Nici nu vreau să deschidem subiectul ăsta, pentru că Gigi Becali e un om cu frica lui Dumnezeu, nu are timp de așa ceva, nici el, nici Borcea, nici Giovanni, nici Victor…

Le pun la Instanță și de acolo să plătească băiatul ăsta pentru tot ce a făcut. Crede-mă că este o nebunie ce a făcut. Și în Instanță, dar și la emisiunea lui Capatos.

Când a văzut ce se întâmplă, că totul era hilar și că avocatul lui era disperat, Laur s-a pleoștit! Și după ce a văzut doamna judecător mesajele omului, cum vorbea despre el martorul lui, poze și mesaje cu cine trăia Reghe, că-mi dă el tot… tăcea!”, și-a încheiat Anamaria Prodan seria dezvăluirilor exclusive la FANATIK SUPERLIGA.

Anamaria Prodan: “M-A ACUZAT ca L-AM INSELAT CU Giovanni si Gigi Becali, Cristi Borcea!”

Please follow and like us:
Pin Share