(P) Kaizen Gaming, în topul Fortune – Cele mai Bune 100 de Companii pentru care să Lucrezi™ în Europa 2024

(P) Kaizen Gaming, în topul Fortune – Cele mai Bune 100 de Companii pentru care să Lucrezi™ în Europa 2024

București, 11 octombrie 2024 – Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a primit, pentru al doilea an consecutiv, distincția de a fi inclusă în „Fortune 100 Best Companies to Work For in Europe™”, din partea organizației internaționale Great Place to Work, fiind a treia oară când primește această onoare. În acest an, Great Place to Work a încheiat, de asemenea, un parteneriat cu Fortune Europe pentru a prezenta pentru prima dată primele 100 de companii mari și multinaționale, plasând Kaizen Gaming în acest top prestigios.

Prin intermediul organizației Great Place to Work, companiile sunt recunoscute pentru crearea unor medii de lucru extrem de pozitive și a unei culturi organizaționale remarcabile. În special, această distincție este deosebit de importantă, deoarece este determinată de cei peste 2700 de angajați ai Kaizen Gaming, de 32 de naționalități, care își desfășoară activitatea în 17 țări, cu scoruri determinate și certificări acordate pe baza feedback-ului lor și a unei analize independente.

Stella Voulgaraki, Chief People Officer Kaizen Gaming, a declarat: „Creșterea Kaizen Gaming a fost de-a dreptul extraordinară, determinată de angajamentul nostru de a oferi consumatorilor din întreaga lume divertisment de ultimă generație. În centrul acestui succes se află convingerea noastră că o companie mare poate fi construită doar de oameni excepționali. Ne concentrăm constant pe promovarea unei culturi înrădăcinate în incluziune, diversitate, colaborare și inovare astfel încât fiecare „Kaizener” să se poată simți în largul său la locul de muncă, având totodată oportunitatea de a se dezvolta profesional. Prin adoptarea filozofiei noastre „o singură echipă”, creăm un mediu de susținere, axat pe oameni, în care fiecare poate prospera și contribui la viziunea noastră comună. Acest lucru este crucial pe măsură ce continuăm să ne extindem, aducând noi talente din întreaga lume pentru a ni se alătura în misiunea noastră.”

Pe lângă faptul că a fost recunoscută drept unul dintre „Fortune 100 Best Companies to Work For in Europe™”, în ultimele 12 luni compania a fost, de asemenea, certificată drept „Great Place to Work” în Grecia, Bulgaria, România, Republica Cehă și Canada.

De 30 de ani, Great Place To Work sondează angajații din întreaga lume cu privire la experiențele lor la locul de muncă. Utilizând sondajul Trust Index™, organizația măsoară elementele esențiale care creează un loc de muncă excelent, inclusiv comportamentele cheie care determină încrederea în conducere, legătura cu colegii și loialitatea față de companie. Printre alți factori, angajații își împărtășesc feedback-ul cu privire la accesibilitatea conducerii, comunicarea onestă, formarea și beneficiile, precum și sprijinul pentru bunăstarea lor și dacă sunt mândri de munca lor și simt că aceasta este semnificativă.

Anul trecut, Kaizen Gaming a trecut de la putere la putere. Pe lângă creșterea și angajările extraordinare, brandul său premium Betano a devenit primul brand de jocuri de noroc care sponsorizează simultan turneele internaționale de fotbal de top CONMEBOL Copa America™️ 2024 și UEFA EURO 2024™. Acest lucru se alătură obținerii unor sponsorizări de referință cu ligi, cluburi de top și sportivi din întreaga lume, precum și unui accent concertat pe extinderea amprentei de responsabilitate socială a companiei prin Kaizen Foundation, fundația cu scop social finanțată exclusiv de Kaizen Gaming.

 

 

Despre Kaizen Gaming | Betano

Kaizen Gaming este una dintre cele mai mari companii GameTech din lume. Cu accent pe Tehnologie și Oameni, își propune să îmbunătățească experiența pe care o oferă milioanelor de clienți din întreaga lume și să ofere divertisment fanilor sportului într-un mod distractiv și responsabil.

Kaizen Gaming deține brandul premium de pariuri sportive și jocuri online Betano, cu o prezență solidă pe piețele din Europa, America Latină și de Nord, precum și din Africa. La nivel global, compania are peste 2.700 de angajați.

Kaizen Gaming este recunoscut drept un jucător de top pe piața globală a pariurilor sportive și a jocurilor de noroc, primind mai multe premii ale industriei, inclusiv o premieră mondială de cinci trofee într-un singur an la EGR Operator Awards 2023 („Operatorul de Pariuri Sportive al Anului” , „Campania de Marketing a Anului”, „Cea Mai Bună Platformă de Pariuri Sportive Mobilă”, „Cel Mai Bun Produs Dezvoltat In-House” și „Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live”).

Pentru mai multe informații accesați Kaizen Gaming.

Please follow and like us:
Pin Share