Ősszel is érdemes túrázni, íme pár lehetőség

Ősszel is érdemes túrázni, íme pár lehetőség

Fedezzük fel a természet legszínesebb arcát! mottóval szerveznek a marosvásárhelyi EKE-tagok több túrát is októberben.

Családosokat is várnak október 12-én, szombaton egy könnyed sétára Vármezőre. A táv 6 km, mindössze 150 m szintkülönbséggel, tökéletes mindazok számára, akik egy kellemes, őszi kirándulásra vágynak. A túra vezetője Szántó Emese, érdeklődni és iratkozni nála lehet a 0751 459 951-es telefonszámon.

Akik a Görgényi-havasokban, a 996 méteren lévő Orsova-követ szeretnék megnézni, és az oda vezető utat szeretnék bejárni, azok megtehetik október 19-én, szombaton Kis Zoltán Ernő vezetésével (telefonszám: 0733 953 440).

De a festői szépségű Isten székére is fel lehet gyalogolni, nagyobb gyerekekkel, barátokkal október 20-án, vasárnap. Ezt a gyalogtúrát Német József Levente fogja vezetni, tőle lehet érdeklődni az indulásról és feltételekről a 0740 310 219-es telefonszámon.

Aki a Görgényi- és Kelemen-havasok több csúcsára szeretne rácsodálkozni, az csatlakozhat október 26-án Bod Attilához, aki gyalogtúrát vezet a Zászpás-tetőre.

Az októberi túralehetőségekről részleteket osztanak meg az EKE Marosvásárhely Facebook-oldalon, érdemes őket bejelölni, hogy mindig időben értesüljünk az újdonságokról.
Please follow and like us:
Pin Share