Bazinul Olimpic din Brașov, ținut sub lacăt. Investiția de 40 de milioane de lei este nefuncțională

Bazinul Olimpic din Brașov, ținut sub lacăt. Investiția de 40 de milioane de lei este nefuncțională

Bazinul Olimpic din Brașov este închis, încă din vară, din motive greu de înțeles. Chiar dacă s-au investit 40 de milioane de lei, locuitorii și pasionații de înot încă nu se pot bucura de bazin.

Lucrările finalizate, bazin în continuare închis

Bazinul a fost închis pentru lucrări de mentenanță la suprafața scufundată. Chiar dacă lucrările au fost finalizate, administratorii nu au redeschis complexul, conform observatornews.

Bazinul olimpic a funcționat încă din 2013 pentru sportul de performanță și pentru cursurile de înot. Acesta a fost închis din 1 august, la doar 3 zile după ce David Popovici a devenit campion mondial la Jocurile Olimpice de la Paris la proba de 200 de metri liber.

Care ar fi motivul pentru care nu s-a deschis complexul

Pe ușile bazinului este lipit un anunțt vag, fără să fie menționată o dată de redeschidere. Administratorii spun că motivul pentru care bazinul este în continuare închis ar fi din cauza faptului că n-au primit încă programul pentru gestionarea biletelor și abonamentelor și nici brătările electronice pentru accesul clienților.

Conducerea Direcției de Administrare a Infrastructurii Sportive nu a oferit niciun punct de vedere referitor la închiderea bazinului olimpic.

În Brașov mai există un parc acvatic, dar este o investiție privată și bazinul de înot este de dimensiuni mici, iar prețurile de acces sunt diferite.

Please follow and like us:
Pin Share