Marcel Răducanu dă de pământ cu Gigi Becali și Adi Mutu pentru că l-au cerut pe Daniel Bîrligea la națională: „Mircea Lucescu nu poate fi criticat niciodată! Asta e mentalitatea din România”

Marcel Răducanu dă de pământ cu Gigi Becali și Adi Mutu pentru că l-au cerut pe Daniel Bîrligea la națională: „Mircea Lucescu nu poate fi criticat niciodată! Asta e mentalitatea din România”

Naționala României are în față două partide extrem de importante în Nations League. „Tricolorii” vor înfrunta Cipru și Lituania, iar lotul ales de Mircea Lucescu a stârnit reacții în fotbalul românesc, în special din cauza compartimentului ofensiv. Marcel Răducanu i-a criticat pe Gigi Becali și pe Adrian Mutu, cei care îl voiau pe Daniel Bîrligea convocat pentru această acțiune.

Marcel Răducanu dă de pământ cu Gigi Becali și Adi Mutu pentru că l-au cerut pe Daniel Bîrligea la națională

Daniel Bîrligea are un sezon foarte bun până acum. Atacantul a început actuala stagiune în tricoul celor de la CFR Cluj, după care s-a transferat la FCSB, echipă unde pare că s-a adaptat imediat, marcând deja în 3 partide consecutive.

Marcel Răducanu a reacționat în direct la FANATIK SUPERLIGA, după ce Gigi Becali și Adrian Mutu l-au cerut pe Bîrligea în lotul echipei naționale. Fostul internațional român consideră că Mircea Lucescu nu poate fi tras la răspundere pentru deciziile luate.

„Acum sunt două meciuri afară. Și-a adus jucătorii pe care el crede că la ora asta sunt cei mai în formă și merită să fie acolo. Sunt unii care nu le-a convenit că nu l-a chemat pe Bîrligea…

„Mircea Lucescu nu poate fi criticat niciodată! Asta e mentalitatea din România”

A jucat, a dat goluri și nu a fost chemat. Asta este părerea lui nea Mircea, el știe ce face. Noi nu avem cum să îl criticăm pe acest om niciodată în ceea ce face.

Experiența pe care a acumulat-o în ani de zile, atâtea trofee pe care le-a câștigat… Știu că în România nu poți să le faci bine tuturor… mereu se supără cineva, poate să vină și Mourinho.

Mentalitatea noastră… tot timpul să criticăm, să fie atmosfera nasoală, în loc să ne bucurăm că am câștigat două meciuri, că jucăm să ne calificăm la Campionatul Mondial…”, a afirmat Marcel Răducanu în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Adi Mutu nu e de acord cu alegerea lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a optat pentru acțiunea din această lună a naționalei României pe atacanți precum Denis Drăguș, Denis Alibec și George Pușcaș. Alegerile lui „Il Luce” nu au fost tocmai pe placul lui Adrian Mutu.

„Briliantul” consideră că Daniel Bîrligea este cel mai în formă atacant român și că nu își explică absența lui de la prima reprezentativă în acest context: „Am fost mirat că Bîrligea nu a fost convocat, dar nu știu de ce nu a fost convocat.

Mi se pare cel mai în formă atacant al nostru din acest moment. Nu știu ce a spus Mircea Lucescu, de ce nu l-a adus. M-am mirat, dar este alegerea selecționerului. Nu are nicio logică, cifrele lui, e o surpriză, mă așteptam să fie convocat”, a spus Adrian Mutu în exclusivitate la DON MUTU, cel mai nou show marca FANATIK.

Marcel Răducanu îl apără pe Mircea Lucescu

Please follow and like us:
Pin Share