Românii au luat cu asalt Ciprul! Mihai Stoichiță a spus câți spectatori îi vor susține pe tricolori: „Doar la hotel m-am întâlnit cu 20”

Românii au luat cu asalt Ciprul! Mihai Stoichiță a spus câți spectatori îi vor susține pe tricolori: „Doar la hotel m-am întâlnit cu 20”

Naționala României se bucură din nou de susținere masivă din partea suporterilor români, mai ales după ce prima reprezentativă a ajuns în faza optimilor la EURO 2024. Mihai Stoichiță a spus totul despre fanii care au luat cu asalt Ciprul pentru meciul din Nations League.

Românii au luat cu asalt Ciprul! Mihai Stoichiță a spus câți spectatori îi vor susține pe tricolori

Rezultatele recente înregistrate de „tricolori” i-au readus pe suporteri alături de prima reprezentativă, pe care o susțin și mai aprig decât în ultimii ani. Se pare că echipa lui Mircea Lucescu va fi susținută serios și în deplasarea cu Cipru.

Mihai Stoichiță a intervenit în direct la FANATIK SUPERLIGA, unde a spus totul despre suporterii români. Directorul tehnic al FRF a dezvăluit câți fani români vor susține naționala la partida cu Cipru din Nations League.

„O victorie mâine ne aduce din ce în ce mai aproape de obiectivul lui Lucescu, de a câștiga grupa. Atmosfera foarte bună! Din ce știu, biletele alocate pentru români au fost destul de puține.

Din partea lor se pare că nu este un meci așa important. Românii de aici din Cipru au reușit prin relațiile lor să își cumpere bilete de la ciprioți. În hotelul în care stăm cred că am întâlnit vreo 20 de români care lucrează acolo.

Probabil, din ce am auzit și de la Ambasada România, vor fi în jur de 6 mii de români la meci. În general echipa națională a Ciprului nu a fost un mare interes aici, rivalitățile sunt între echipele de club…”, a dezvăluit Mihai Stoichiță în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Astfel, într-un stadion cu o capacitate maximă de 8 mii de locuri, românii se vor strânge în jur de 6 mii, meciul putând fi categorisit drept o partidă „acasă”, dat fiind suportul mare al fanilor români.

Alibec da, Bîrligea nu la națională! Reacția FRF după declarațiile lui Gigi Becali: “Cred că se amuză domnul Lucescu”

Lipsa lui Daniel Bîrligea din lotul echipei naționale pentru partidele cu Cipru și Lituania a stârnit reacții în fotbalul românesc. Primul care a comentat decizia selecționerului României a fost Gigi Becali.

Patronul FCSB-ului crede că Lucescu nu l-ar fi luat pe atacant din cauză faptului că a înscris în poarta fiului său, Răzvan (PAOK – FCSB 0-1). Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la FRF, a reacționat imediat: „Cred că se amuză domnul Lucescu la astfel de declaraţii.

Pentru mine nu este o surpriză. Ştiu că ceea ce vrea să facă acum este să păstreze şi să ducă mai departe omogenitatea de grup, de echipă.

El face nişte lucruri pe care oamenii de rând, ca noi, nu le pot înţelege la un moment dat”, a spus Andrei Vochin, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Please follow and like us:
Pin Share