Două accidente în Neamț. În primul o șoferiță a fugit de la locul faptei, iar în celălalt caz doi minori au fost răniți

Două accidente în Neamț. În primul o șoferiță a fugit de la locul faptei, iar în celălalt caz doi minori au fost răniți

O șoferiță în vârstă de 52 de ani, din Piatra-Neamț, a lovit o femeie pe trecerea de pietoni. Aceasta nu a avut intenția de a verifica starea victimei, așa ca și-a continuat drumul. Polițiștii au prins-o la scurt timp.

A rănit o femeie și a fugit

Șoferița conducea pe strada Progesului, din Piatra-Neamț, moment în care a dat peste o femeie de 43 de ani care voia să traverseze strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. După accident, femeia care se afla la volan și-a continuat drumul.

Mai departe, polițiștii au reușit să o identifice și au prins-o pe strada Mărăței. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Piatra-Neamț pentru mai multe investigații.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 52 ani conducea un autoturism pe strada Progresului, din municipiul Piatra-Neamţ, ar fi surprins şi accidentat o femeie în vârsta de 43 ani, care s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto şi-ar fi continuat deplasarea, fiind identificată de poliţişti pe strada Mărăţei, din municipiul Piatra-Neamţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Șoferița a fost supusă unui test cu aparatul etilotesc. Potrivit rezultatului, femeia nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Al doilea accident cu victime din Neamț

Impactul a avut loc pe DN15, în orașul Bicaz. Un tânăr șofer, în vârstă de 18 ani, a lovit autoutilitara care circula regulamentar, în fața lui. Din cauza faptului că nu a păstrat distanța corespunzătoare, impactul a fost inevitabil.

În urma coliziunii, două victime au avut nevoie de îngrijiri medicale. Două adolescente, ambele cu vârsta de 17 ani, pasagere în mașină, au fost transportate la Centrul de Primiri Urgențe Bicaz.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 18 ani conducea un autoturism pe DN 15, în oraşul Bicaz, nu ar fi păstrat distanţa corespunzătoare faţă de o autoutilitară, intrând în coliziune cu aceasta. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a două minore, ambele în vârstă de 17 ani, din Bicaz, pasagere în autoturism”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Cei doi șoferi implicați în acest eveniment rutier au fost testați cu aparatul alcooltest. Niciunul nu a consumat băuturi alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Please follow and like us:
Pin Share