Rapid a reacționat după ce fostul președinte a declarat că Marius Șumudică nu l-a primit la antrenament pe directorul sportiv: „Îl invit la stadion”

Rapid a reacționat după ce fostul președinte a declarat că Marius Șumudică nu l-a primit la antrenament pe directorul sportiv: „Îl invit la stadion”

Rapid a luat atitudine după ce fostul președinte al giuleștenilor, Constantin Zotta a afirmat că Marius Șumudică nu l-ar fi primit la antrenamente pe Daniel Sandu, directorul sportiv al echipei.

Rapid nu îl iartă pe Constantin Zotta! Victor Angelescu, reacție dură: „Nu are de unde să știe ce se întâmplă la antrenamente”

Victor Angelescu a vorbit pentru FANATIK despre acest subiect și a fost extrem de iritat de comentariile fostului oficial al Rapidului din perioada 6 ianuarie 2001 – 11 noiembrie 2008 și 23 noiembrie 2011 – 18 decembrie 2012: „Chiar nu vreau să comentez declarațiile domnului Zotta. Nu e posibil ca cineva ca domnul Zotta, care nu are de unde să știe ce se întâmplă la antrenamente să comenteze.

Nu putem să stăm să comentăm ce spune domnul Zotta. Nici eu și cred că niciun președinte de club. Cum să comentez orice ce spune cineva din afara clubului?”, a încheiat subiectul acționarul minoritar al Rapidului.

Contactat de FANATIK, Daniel Sandu, directorul sportiv al Rapidului, a avut o reacție sugestivă: „Eu sunt la antrenament acum deci nu are cum sa fie adevărată această afirmație. Dacă dorește, îl invit să vină cu mine”.

Rapid, acuzată de un lucru incredibil de Constantin Zotta: „Nu cred că e o unitate la nivelul clubului”

Constantin Zotta consideră că în Giulești nu mai este o familie: „La Rapid e o comandă unică, fără autoritate. Mi se pare că unii fac ce vor. Nu cred că e o unitate la nivelul clubului. 

Sunt niște manageri acolo care au fost numiți pe competențe: un director sportiv, un director de scouting și așa mai departe. Ăștia trebuie să aibă legătură cu activitatea sportivă, cu jucătorii, să-i vadă cum se comportă la antrenamente.

Șumudică nu i-a primit la antrenament! Că nu-i știe el, nu vrea să-i vadă antrenamentele. Nu au fost primiți la antrenament. Am informații că așa au stat lucrurile. Poate Șumi are argumentele lui, nu știu, dar asta ne arată nouă, din exterior, că nu este unitate acolo.

Până la urmă, directorul sportiv pune antrenorul, directorul sportiv propune jucători împreună cu board-ul clubului. Nu știu cine e directorul sportiv al clubului, nu-l cunosc. Da, el (n.r. – Daniel Sandu) l-a propus și pe Lennon, a propus toți jucătorii ăștia care au fost aduși la Rapid”, a spus Constantin Zotta, la Prima Sport.

Please follow and like us:
Pin Share