Moartea unei românce din Italia, considerată inițial un accident sau o sinucidere, este, de fapt, o crimă. Cine este suspectul

Moartea unei românce din Italia, considerată inițial un accident sau o sinucidere, este, de fapt, o crimă. Cine este suspectul

Moartea unei românce din Italia, care fusese inițial catalogată un accident sau chiar o sinucidere, este, de fapt, o crimă. Anchetatorii au anunțat cine este suspectul în acest caz.

Răsturnare de situație în cazul unei românce care a decedat în Italia: moartea ei, considerată un accident, este, de fapt, o crimă

Evenimentul dramatic din Italia s-a petrecut în urmă cu doi ani. În ianuarie 2022, Maria Roșca, o româncă de 46 de ani din Riva del Garda, a căzut de la etajul al 3-lea al unui bloc din Rovereto.

La acea vreme, cazul a fost tratat ca un accident sau chiar un act de suicid. Treptat, noile dovezi adunate de anchetatori arată o altă versiune a evenimentelor. Se pare că partenerul femeii, Ion Gavrilă, un român de 49 de ani, ar fi responsabil de uciderea Mariei.

După o perioadă lungă de investigații și cercetări, bărbatul a fost trimis în judecată pentru omor voluntar. ”Și-a aruncat partenera de la balcon”, este concluzia la care au ajuns anchetatorii. Procesul acestuia este programat să înceapă pe data de 25 martie 2025.

Cum s-a petrecut tragedia din Italia. Comportamentul suspect al soțului Mariei

Tragedia din Italia s-a petrecut pe 30 ianuarie 2022. În jurul orei 22:30, Maria Roșca a fost găsită grav rănită pe trotuarul de pe stradă. Vecinii și fiul ei au fost primii care au intervenit. În primă fază, echipele de salvare au reușit să o resusciteze.

Conaționala noastră a fost transportată de urgență la Spitalul Santa Chiara din Trento. Din cauza leziunilor extrem de grave, a murit câteva ore mai târziu. Martor la tragedie a fost partenerul ei.

Ion Gavrilă, suspectul principal, se afla în apartament în momentul incidentului. El le-a spus carabinierilor că victima fuma o țigară în timp ce el se afla în altă cameră, când s-a petrecut dramaticul incident.

Anchetatorii care au preluat cazul au observat câteva contradicții în declarațiile bărbatului român. Ei au devenit și mai suspicioși apoi când au observat unele semne de pe pielea acestuia, notează Trento Today.

Un rol fundamental în răsturnarea situației l-a avut și o înregistrare video surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă. Aici s-a observat un detaliu crucial. Mai exact, s-au auzit sunete ale unei conversații între două persoane cu puțin timp înaintea tragediei.

Experții spun că pe filmare s-au auzit vocile Mariei Roșca și cea a partenerului său. Chiar înainte ca femeia să cadă de la etajul 3, cei doi s-ar fi certat. Proba audio a jucat un rol decisiv în schimbarea direcției anchetei, mai scrie sursa citată.

În prezent, judecătorii au decis că s-au întrunit suficiente dovezi pentru a-l trimite pe Gavrilă în fața instanței. El este acuzat de omor voluntar. Procesul românului va începe pe data de 25 martie.

Please follow and like us:
Pin Share