De necrezut! Maternitatea unde medicii și asistentele au interdicție să le spună părinților că au băiat sau fată, la naștere

De necrezut! Maternitatea unde medicii și asistentele au interdicție să le spună părinților că au băiat sau fată, la naștere

Șefii unui spital din Marea Britanie au interzis personalului să spună că bebelușii se nasc bărbați sau femei.

 

De ce personalul unui spital nu poate spune că bebelușii se nasc bărbați sau femei

 

În schimb, medicii și asistentele ar trebui să se refere la copiii „desemnați” ca băieți sau fete la naștere.

Criticii au condamnat sfatul din ghidul de opt pagini James Paget Hospital, care avertizează, de asemenea, împotriva folosirii termenilor doamnelor și domnilor, scrie The Sun.

Broșura online a apărut pentru a sărbători comunitatea LGBTQ în „luna pride”, la începutul acestui an.

O secțiune despre limbajul incluziv spune că ar trebui să evite utilizarea termenilor „femeie născută” sau „bărbat născut”, ci în schimb să spună „femeie/bărbat desemnat la naștere”.

 

„Este o prostie”

 

Spitalul, care a fost deschis în urmă cu 40 de ani, deservește 250.000 de oameni care trăiesc în Great Yarmouth, Norfolk.

Deputatul pentru Reforma Locală, Rupert Lowe, a spus: „Este o prostie. Alegătorii mei ar prefera ca această prostie incoerentă și confuză să nu ajungă în spital. Reduceți si posturile de management cu atribuții pe „diversitate” din sistemul de asigurări de sănătate, redirecționați aceste fonduri în buzunarele personalului din prima linie. Banii publici nu ar trebui să fie cheltuiți pe poliția limbajului woke”.

Ghidul include, de asemenea, un glosar de cuvinte LGBTQ+, inclusiv pronume neutre din punct de vedere al genului și reproduceri a nouă steaguri transgender diferite.

James Paget University Hospitals Trust a declarat: „Nu facem niciun comentariu în această privință”.

Please follow and like us:
Pin Share