Anunț pentru utilizatorii de iPhone. Telefoanele care nu vor mai putea fi utilizate. Sunt considerate ca fiind ”învechite”

Anunț pentru utilizatorii de iPhone. Telefoanele care nu vor mai putea fi utilizate. Sunt considerate ca fiind ”învechite”

Apple a declarat milioane de telefoane iPhone „învechite” deoarece tot mai multe modele îmbunătățite sunt scoase an de an. Prin urmare, acestea au fost trecute pe lista neagră și curând nu vor mai putea fi folosite.

Mai multe modele de iPhone au fost declarate învechite

Apple a adăugat mai multe telefoane populare pe lista neagră și consideră aceste modele „pe moarte”. Deținerea și utilizare unuia dintre aceste iPhone-uri poate fi o adevărată de durere de cap, de aceea luarea în calcul a unui upgrade nu este greșită.

Apple consideră un model ca fiind „de epocă” după ce a fost distribuit ultima dată spre vânzare. Iar după ce au trecut deja șapte ani, este trecut pe lista de „învechite”, ceea ce reprezintă o problemă destul de mare.

Când se ajunge în acest punct,  serviciile hardware sunt întrerupte și nici piese de schimb nu pot fi comandate, ceea ce face aproape imposibilă repararea posibilelor stricăciuni.

Recent, la actualizarea listelor, au fost adăugate iPhone, iPad, Mac și iPod. Vorbind despre ultima categorie, utilizatorii sunt nevoiți să-și ia în sfârșit adio de la două modele: iPod Nano și iPod Shuffle.

Telefoanele pe care curând nu le vei mai putea folosi

În ceea ce privește lista neagră, se apropie sfârșitul pentru pentru un model de iPad și un MacBook. Este vorba despre  iPad-ul de bază, a șasea generație, care a fost lansat în 2018.

Cât despre MacBook-ul care este considerat vintage, vorbim despre versiunea din 2017 de 12 inchi. Cât despre iPhone, lista este una destul de lungă și milioane de utilizatori din toată lumea vor fi afectați.

Modelele învechite sunt: iPhone, iPhone 3G (China continentală) 8 GB, iPhone 3G 8GB, 16GB, iPhone 3GS (China continentală) 16 GB, 32 GB, iPhone 3GS (8 GB), iPhone 3GS 16 GB, 32 GB, iPhone 4 CDMA.

La acestea se adaugă: iPhone 4 CDMA (8 GB), iPhone 4 (16 GB, 32 GB,  GSM 8G), iPhone 4S, iPhone 4S (8 GB), iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, 6s (32 GB), și 6s Plus (32 GB), notează thesun.co.uk.

Please follow and like us:
Pin Share