Şi-a agresat soţia şi a ameninţat că aruncă în aer casa. Scene de groază în Olt, după ce un bărbat a dat foc locuinţei

Şi-a agresat soţia şi a ameninţat că aruncă în aer casa. Scene de groază în Olt, după ce un bărbat a dat foc locuinţei

Gest extrem din partea unui bărbat din comuna Movileni, județul Olt. După o ceartă cu soția, acesta și-a incendiat casa. Pericolul unei explozii a fost extrem de mare, deoarece în interiorul locuinței se aflau trei butelii cu gaz.

Și-a agresat soția, după care a vrut să ardă de viu

Un bărbat a creat panică în comuna Movileni din Olt. Autoritățile au fost alertate printr-un apel la 112 cu privire la un bărbat care și-a agresat soția. Ajunși la fața locului, polițiștii și-au dat seama că agresorul a incendiat casa.

Mai mult, bărbatul refuza să își părăsească locuința și nu dorea să iasă din casa care ardea. Oamenii legii și-au riscat viața și au intrat printre flăcări pentru a scoate trei butelii de gaz ce puteau exploda în orice moment.

Mai mult, l-au imobilizat pe agresor și l-au scos afară. Bărbatul a fost transportat și internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. De asemenea, a fost emis un ordin de protecție împotriva acestuia, pentru protecția și siguranța familiei sale.

„Ajunşi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 12 Potcoava au fost întâmpinaţi de o situaţie dramatică, casa era cuprinsă de flăcări, iar în interior se afla un bărbat care refuza să părăsească locuinţa, punându-şi astfel viaţa în pericol. Trei butelii se aflau în casă, iar riscul unei explozii iminente era extrem de ridicat.

Conştienţi de gravitatea situaţiei şi motivaţi de dorinţa de a salva o viaţă, poliţiştii şi-au riscat propria viaţă şi au intervenit prompt şi cu curaj. Aceştia au pătruns în locuinţă, au scos buteliile pentru a preveni o tragedie şi l-au imobilizat pe bărbat, reuşind astfel să-l aducă în siguranţă afară”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Pompierii Detașamentului Slatina s-au prezentat cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Salvatorii au reușit să stingă focul care a afectat mai multe bunuri din cele patru camere.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Movileni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din interiorul casei, cu posibilitate de propagare la întreaga locuință (Parter + Mansardă).

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fiind afectate materiale textile, electronice, electrocasnice și obiecte de mobilier, din patru camere de locuit. Cauza probabilă a incendiului a fost o acțiune intenționată”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Please follow and like us:
Pin Share