O echipă din Liga 2, transferuri pentru promovarea în SuperLiga. A adus doi jucători de națională și cupe europene. Exclusiv

O echipă din Liga 2, transferuri pentru promovarea în SuperLiga. A adus doi jucători de națională și cupe europene. Exclusiv

Corvinul Hunedoara nu are drept de promovare în acest sezon, însă echipa Florin Maxim are obiectiv calificarea în play-off, la fel ca Steaua, mai ales după eliminarea prematură din Cupa României, din postura de deținătoare a trofeului.

Corvinul Hunedoara, întăriri pentru SuperLiga

FANATIK a aflat cine sunt jucătorii pe care Corvinul Hunedoara tocmai i-a adus. Este vorba despre un mijlocaș, un inter, și un atacant: macedoneanul Kristijan Ackovski și Predrag Vladic, bosniac cu origini sârbe. Ambii jucători vin din postura de fotbaliști liberi de contract.

Kristijan Ackovski este mijlocaș defensiv care poate evolua însă și ca fundaș stânga. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a jucat în cupele europene pentru FC Shkupi, cu care a evoluat în preliminariile Conference League.

Nord-macedoneanul a semnat un contract valabil pe doi ani și are 7 meciuri la naționala Under-21 a țării sale. În acest moment este evaluat la 125.000 de euro.

Corvinul Hunedoara a adus doi jucători care au fost în anturajul echipelor naționalei

Vârful Predrag Vladic are 25 de ani și a jucat ultima oară la Simm-Bau în Bosnia și Herțegovina. Atacantul a evoluat la loturile de juniori ale naționalei țării sale.

Și el a semnat un contractul valabil pe următoarele două sezone. Este de asemenea un fotbalist care poate evolua pe mai multe poziții: atacant central, al doilea vârf sau aripă dreapta, fiind evaluat la 175.000 de euro.

Cei doi jucători vor debuta în meciul cu CSM Reșița. Mai vin și un fundaș central și un atacant? „Totul este pe construcție”

Anton Heleșteanu a confirmat informațiile FANATIK și a dezvăluit că ar putea bifa primele minute în meciul de la Reșița: „Se vor integra și ei. Urmează să îi legitimăm și săptămâna viitoare sperăm să îi avem pe amândoi. Am pierdut tot axul central și aveam nevoie de întăriri. În iarnă vrem să mai aducem un fundaș central.

E important să avem doi jucători pe post, să existe competiție între ei. Concurența naște performanță și asta ne dorim. Ackovski are 120 și ceva de meciuri la prima ligă. Noi l-am adus ca înlocuitor pentru Hrezdac. 

Sunt doi jucători care o să ne ajute foarte mult. Am fost cu ei să rezolvăm cu pașaportele, vize și toate actele. Noi i-am urmărit și ne-au lăsat o foarte bună impresie. Ne-am luat informații despre ei”,

Și câștigătoarea Cupei României nu se oprește aici: „Mai vrem să aducem și un atacant. V-am spus, totul este pe construcție, iar de acum avem ca prioritate jucători români. Sperăm ca toți jucătorii noi să se integreze. Să vedem ce facem și cu postul de fundaș dreapta. Noi forțăm ca underi jucători mai tineri decât vârsta”, a mai spus directorul sportiv al celor de la Corvinul Hunedoara.

7 e locul ocupat de Corvinul Hunedoara în acest moment
4 titular a pierdut Florin Maxim în această toamnă, toți transferați de echipe din SuperLiga

Please follow and like us:
Pin Share