De ce să pui un măr în zahăr. Trucul genial pe care orice gospodină trebuie să îl cunoască

De ce să pui un măr în zahăr. Trucul genial pe care orice gospodină trebuie să îl cunoască

De ce să pui un măr în zahăr. Trucul genial pe care orice gospodină trebuie să îl cunoască. Fructul nu are doar vitamine și minerale, ci și numeroase întrebuințări remarcabile pe care ar fi bine să le știe toată lumea.

A pus un măr în cutia cu zahăr și s-a întâmplat asta. Metoda prețioasă pe care orice gospodină trebuie neapărat să o știe

A pus un măr în cutia cu zahăr și s-a întâmplat asta. Metoda prețioasă pe care orice gospodină trebuie neapărat să o știe. De acum înainte vei scăpa de o problemă care, de obicei, dă mari dureri de cap în gospodărie.

Foarte puține persoane știu că acest fruct are foarte multe utilizări în casă. Se folosește pentru îndulcirea diferitelor alimente, dar și atunci când apar tot felul de neplăceri, cum ar fi zahărul care obișnuiește să se întărească.

Un truc simplu și util te va scăpa de această situație nefericită, mai ales dacă este vorba de zahărul brun. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai în casă un măr. Acesta se spală și apoi se feliază, fără a se îndepărta coaja.

Ulterior, bucățile de măr se adaugă în borcanul sau recipientul cu zahăr. Mărul are rolul de a înmuia zahărul brun. De asemenea, are puterea de a-i conferi o textură moale din nou, numai bună pentru a fi folosită la prepararea diferitelor prăjituri.

Cum mai poate fi utilizat mărul în gospodărie

Mărul păstrează prăjiturile și torturile o perioadă mai lungă, mai ales dacă sunt deserturi realizate din foi. Acestea nu trebuie să fie puse direct pe un platou în frigider, ci să aibă alături câteva felii din acest fruct delicios.

În felul acesta se păstrează mai bine aroma preparatelor culinare, precum și consistența cremoasă a umpluturilor. De asemenea, mărul poate absorbi mirosurile de mâncare din frigider, care nu se vor impregna în cremele de tort.

Feliile de măr sunt perfecte pentru a fi gătite alături de carnea de pui, care este mai slabă și mai fadă decât altele. În cazul în care vrei să prepari carne de pui la cuptor poți pune lângă legumele preferate și câteva bucăți de măr.

Bucătarii de top transmit că în felul acesta carnea va fi mai suculentă și mai aromată datorită acidului din conținutul feliilor de măr. Pe de altă parte, nutriționiștii spun că un măr consumat în fiecare zi ține doctorii la distanță.

Please follow and like us:
Pin Share