Surpriză pentru fotbaliștii Universității Craiova! Peste 100 de elevi i-au încurajat pe olteni la antrenament

Surpriză pentru fotbaliștii Universității Craiova! Peste 100 de elevi i-au încurajat pe olteni la antrenament

Costel Gâlcă a strigat adunarea la Universitatea Craiova în baza de pregătire „Ilie Balaci” de pe Lunca Jiului. Fotbaliștii „juveților” au fost încurajați de peste 100 de elevi de la Școala Româno-Britanică la ședințele de pregătire.

Surpriză pentru fotbaliștii Universității Craiova! Peste 100 de elevi i-au încurajat pe olteni la antrenament

Oltenii muncesc din greu în Lunca Jiului, deși următorul meci al Universității Craiova este programat peste 9 zile. Costel Gâlcă a început pregătirile pentru partida cu FC Botoșani, care se va juca duminica, 20 octombrie, de la ora 16:00.

Fotbaliștii lui Costel Gâlcă au avut parte de o surpriză la antrenamentul din cursul zilei de vineri. Peste 100 de elevi ai Școlii Româno-Britanice au venit la baza de pregătire „Ilie Balaci” și i-au încurajat pe „alb-albaștri”.

Puștii din Cetatea Băniei au avut ocazia să vadă locul în care „juveții” se pregătesc zi de zi pentru partidele tari din SuperLiga. Elevii de la Școala Româno-Britanică au urcat și în autocarul „alb-albaștrilor” și au văzut în ce condiții merg jucătorii în deplasările din țară.

Elevii i-au așteptat pe „alb-albaștri” la intrarea pe dreptunghiul verde pentru poze și autografe. La antrenamentele Universității Craiova i-au putut urmări și pe Luis Paradela și Anzor Mekvabishvili, care revin după accidentări.

„Școala Româno-Britanică, în casa alb-albaștrilor! Peste 100 de elevi au venit astăzi la antrenamentul “leilor” din Baza de Pregătire “Ilie Balaci”. Încurajări pentru meciul cu Botoșani. Cu ochii pe băieți la antrenament. Sesiune de autografe. Selfie-uri cu idolii”, scrie în postarea „alb-albaștrilor”.

Rodion Cămătaru e sigur: „Craiova are șanse mari la titlu”

Rodion Cămătaru a vorbit despre șansele Universității Craiova la titlul din SuperLiga într-un interviu pentru FANATIK. Fostul mare atacant din Cetatea Băniei merge pe mâna „alb-albaștrilor” în acest sezon al competiției.

Fostul fotbalist al Craiovei Maxima a vorbit și despre Jovo Lukic, atacantul pe care Costel Gâlcă l-a transferat în Bănie în această vară. Rodion Cămătaru a mărturisit că vârful bosniac nu l-a dat pe spate în cele două meciuri pe care le-a jucat până acum.

„Campionatul este echilibrat, Craiova are șanse mult mai mari să ia titlu anul ăsta. Nu mai sunt echipe, doar să își revină FCSB, dar este greu să țină pasul pe ambele fronturi. CFR scârțâie rău și alte echipe nu mai văd la titlu.

U Cluj a fost o surpriză, dar nu cred că va rezista acolo sus. Craiova are o șansă mare, nu are meciuri în cupele europene, este liniștită și poate să se pregătească pentru fiecare meci în parte.

Nu a arătat mare lucru, dar să așteptăm. Nu m-a dat pe spate în cele două meciuri, dar trebuie să mai așteptăm. Îi mai dăm șanse până se acomodează”, a spus Rodion Cămătaru pentru FANATIK.

2 este locul pe care îl ocupă Universitatea Craiova în clasament
20 de puncte după 12 etape au strâns oltenii

Please follow and like us:
Pin Share