Gică Hagi, surprins în avionul către Cipru! „Regele” a reacționat neașteptat când a fost pus să dea un pronostic

Gică Hagi, surprins în avionul către Cipru! „Regele” a reacționat neașteptat când a fost pus să dea un pronostic

Naționala României are în față ale două teste importante în Nations League. „Tricolorii” vor juca în această lună contra Cipru și Lituania. Gică Hagi a fost surprins în avionul către Cipru, semn clar că „Regele” va fi alături de prima reprezentativă la meciul de vineri seară.

Gică Hagi, surprins în avionul către Cipru

România va juca vineri, de la ora 21.45, în deplasare cu Cipru. Partida va contra pentru etapa cu numărul 3 din actuala campanie din Nations League. „Tricolorii” vor fi susținuți și de marele Gică Hagi.

Mai exact, „Regele” a fost surprins în avionul care merge către Cipru. Întreg momentul a fost surprins de tiktok-erul Andrei Marius, care nu a ezitat să intre în dialog cu fostul mare internațional român.

„Nu știu scorul corect, se va vedea pe teren. Am emoții de avion!”, au fost cele câteva cuvinte rostite de Gică Hagi în avionul către Cipru, în videoclipul de pe platforma TikTok.

Românii au luat cu asalt Ciprul!

Stadionul care va găzdui partida Cipru – România are o capacitate maximă de 8 mii de locuri. Fanii români se vor strânge în jur de 6 mii, ceea ce reprezintă o susținere foarte mare din partea acestora.

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA faptul că naționala lui Mircea Lucescu va avea sprijinul fanilor din plin: Românii de aici din Cipru au reușit prin relațiile lor să își cumpere bilete de la ciprioți.

În hotelul în care stăm cred că am întâlnit vreo 20 de români care lucrează acolo. Probabil, din ce am auzit și de la Ambasada România, vor fi în jur de 6 mii de români la meci.

În general echipa națională a Ciprului nu a fost un mare interes aici, rivalitățile sunt între echipele de club…”, a dezvăluit Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA.

România este liderul grupei sale din Nations League, cu 6 puncte după primele două etape. Meciurile din această lună cu Cipru și Lituania se vor juca vineri, 12 octombrie, respectiv marți, 15 octombrie.

Please follow and like us:
Pin Share