Cum să cureți televizorul fără să zgârii ecranul și fără să lași scame pe el. Cea mai simplă metodă, nu vei avea nevoie de produse din comerț

Cum să cureți televizorul fără să zgârii ecranul și fără să lași scame pe el. Cea mai simplă metodă, nu vei avea nevoie de produse din comerț

Cum se curăță corect ecranul televizorului, fără a-l zgâria și fără a lăsa scame pe suprafața lui. Puțini cunosc trucuri prin care să îndepărteze praful și toți microbii de pe acest dispozitiv. Iată cele mai bune soluții, pe care le poți prepara acasă.

Cum să cureți ecranul televizorului fără a-l zgâria. Cele mai bune soluții de casă

Nu este nevoie să mergi întotdeauna în supermarket pentru a face rost de soluții pentru curățarea ecranului televizorului. Sunt diferite amestecuri ce se pot face chiar de către tine și care sunt mai eficiente decât ceea ce vezi pe rafturile din magazine.

În primul rând, evită să mai utilizezi soluție de geamuri pe bază de săpun sau detergent lichid atunci când ștergi televizorul. Totodată, nu mai apela nici la soluții ce conțin alcool, benzen, amoniac sau diluant de vopsea, căci lasă urme.

Ai mare grijă și cu ștergătoarele pe care le folosești. Nu mai utiliza cârpe, materiale abrazive ori prosoape de hârtie. Acestea au o textură care zgârie ecranul televizorului și mai mult împrăștie praful decât să-l absoarbă în întregime.

Scoate televizorul din priză când îl ștergi

Producătorii de televizoare ne îndeamnă să scoatem dispozitivul din priză atunci când îl curățăm. Asigură-te că este oprit, fiindcă în caz contrar riști să te curentezi. Asta deoarece soluțiile de curățare sunt lichide și intră în contact cu curentul electric.

Întotdeauna se ia o cârpă din microfibră pentru ștergerea televizorului. Aceasta nu va zgâria și nici urme nu va lăsa. Totuși, ai grjă să nu apeși în momentul în care cureți, căci astfel în mod cert vor rămâne reziduuri și vor fi mai greu de îndepărtat.

Apă caldă amestecată cu puțin detergent, soluție utilă de curățare

Ca soluție de curățare poți apela la metoda formată din apă caldă și detergent, dar îl poți adăuga doar într-un procent foarte mic, pentru a nu rămâne urme. Se înmoaie în amestec cârpa din microfibră și puteți începe treaba. Veți fi uimit de rezultat.

Alte persoane pun și puțină lămâie în compoziția descrisă. Nu se adaugă o cantitate mare, ci puțină zeamă a fructului. În acest mod vei reuși și să împrospătezi aerul din cameră, fiindcă lămâia este cunoscută pentru mireasma sa plăcută.

Please follow and like us:
Pin Share