Răzvan Sava a primit gol direct din corner în Muntenegru U21 – România U21! Reușită de cascadorii râsului

Răzvan Sava a primit gol direct din corner în Muntenegru U21 – România U21! Reușită de cascadorii râsului

Muntenegru U21 – România U21 este penultima partidă din grupa de calificare la Campionatul European U21. În prima repriză a întâlnirii, „tricolorii” au punctat de două ori prin Louis Munteanu, iar gazdele o dată prin Janjic.

Răzvan Sava a primit gol direct din corner în Muntenegru U21 – România U21! Reușită de cascadorii râsului

România U21 este obligată să câștige duelul cu Muntenegru U21 pentru a putea spera în continuare la prezența la Campionatul European de tineret. În prima repriză a întâlnirii s-au marcat trei goluri, însă cel reușit de muntenegreni a fost cu totul special.

Concret, Janjic a executat cu mult efect o lovitură de colț în minutul 21, care în mod normal ar fi trebuit să fie respinsă fără prea mari probleme de portarul „tricolorilor”, însă Răzvan Sava a „comis-o”.

Răzvan Sava a ajuns în această vară la Udinese, de la CFR Cluj, însă la formația din Seria A portarul român a apărat o singură dată, într-o partidă de cupă cu Salernitana, unde a reușit să blocheze un penalty.

Lipsa minutelor de la echipa de club s-au resimțit la golul înscris de Janjic, Răzvan Sava ezitând preț de un moment, lucru ce a dus ca reușita muntenegrenilor să fie trecută în „contul” portarului.

„Păcatul” lui Răzvan Sava a fost șters cu buretele de fostul coechipier de la CFR Cluj, Louis Munteanu, care a reușit o „dublă” în prima repriză cu Muntenegru, astfel că golul primit de Sava a fost dat uitării.

Daniel Pancu a dezvăluit obiectivele României U21 în meciurile cu Muntenegru și Elveția: “Sunt decisive”

Antrenorul României U21, Daniel Pancu, a vorbit înaintea meciurilor cu Muntenegru și Elveția. Tehnicianul „tricolorilor” consideră că aceste partide sunt decisive și că e obligatoriu ca jucătorii săi să obțină puncte.

„Sunt decisive (n.r. meciurile cu Muntenegru și Elveția). Nu știu calcule, dar facem la puncte, pentru că avem nevoie de puncte. Sunt și calcule unde cu două egaluri poți ajunge la baraj, sunt și cu trei.

Cu patru puncte poți să fii și pe locul doi, dar poți fii și pe unu dacă câștigi cu Elveția, iar șase puncte ne duc 99%, chiar și de pe locul doi, la EURO. Cu băieții am de discutat mâine, nu am apucat să vorbesc cu ei după meciul cu Finlanda.

În fotbal poți să pierzi, dar nu de maniera în care am făcut-o noi. Practic nu am avut nicio șansă de la început, în secunda 10 le-am dat o minge foarte ușoară”, a spus Daniel Pancu înaintea dublei cu Muntenegru și Elveția.

Please follow and like us:
Pin Share