Durere fără margini! Ce mesaj a transmis logodnica fotbalistului mort la 31 de ani: „George, iubirea vieţii mele, tatăl perfect…”

Durere fără margini! Ce mesaj a transmis logodnica fotbalistului mort la 31 de ani: „George, iubirea vieţii mele, tatăl perfect…”

Logodnica sa, Annabel Dignam, cu care avea un copil, a fost cea care a alertat autoritățile, după ce nu a mai reușit să-l contacteze pe George. Îngrijorată că acesta nu răspundea la telefon, Annabel l-a rugat pe proprietarul casei să verifice situația, iar acesta a făcut descoperirea tragică.

Mesajul emoționant al logodnicei lui George Baldock

Devastată de durere, Annabel Dignam a găsit puterea de a împărtăși un mesaj emoționant pe rețelele sociale, în care își exprimă durerea și dragostea eternă pentru George Baldock.

„George, iubirea vieții mele, sufletul meu pereche. Ai fost un tată minunat pentru băiatul nostru frumos. M-ai completat și știu că noi eram lumea ta, la fel cum tu erai a noastră. Ești mereu cu mine, în zâmbetul și personalitatea lui Brody. Viața mea nu va mai fi niciodată la fel, dar îți promit că voi găsi o cale pentru Brody. Te voi iubi pentru totdeauna”, a scris Annabel, cuvintele sale fiind copleșitoare.

Primele ipoteze legate de moartea fotbalistului

Presa greacă a raportat că, din primele informații, cauza morții ar putea fi un atac de cord sau un edem pulmonar, posibil consecutiv. Lângă trupul neînsuflețit al lui Baldock a fost găsită o sticlă de băutură alcoolică, însă nu se știe dacă aceasta îi aparținea. Autoritățile investighează toate circumstanțele și au anunțat că nu există semne de violență pe corpul fotbalistului.

Autopsia urmează să fie efectuată la Atena pentru a stabili cu exactitate cauza morții. S-a constatat că Baldock a înghițit apă în timpul incidentului, ceea ce sugerează că acesta era încă în viață când a ajuns în piscină.

Cariera impresionantă a lui George Baldock

De-a lungul carierei sale, George Baldock a jucat pentru echipe precum MK Dons, Northampton Town, Tamworth, IBV, Oxford United și Sheffield United. În sezonul trecut, el a avut 13 apariții în Premier League și a adunat 12 selecții în naționala Greciei. Moartea sa prematură a lăsat o amprentă adâncă în sufletele colegilor și suporterilor.

Naționala Greciei i-a adus un omagiu lui George Baldock într-un meci împotriva Angliei, disputat pe Wembley. Fostul său coechipier de la Panathinaikos, Bakaseta, a ținut un discurs emoționant în vestiar, amintind sacrificiile și dedicarea lui Baldock. Jucătorii greci au purtat pe teren un tricou cu numărul 2, în memoria lui George, și au dedicat victoria de 2-1 fostului lor coleg. La final, au celebrat alături de fani, unii dintre ei fiind vizibil emoționați.

Moartea lui George Baldock este o pierdere imensă pentru fotbalul internațional, dar și pentru cei care l-au cunoscut și l-au iubit. 

Please follow and like us:
Pin Share