Mihai Stoica, ironie pentru Louis Munteanu, după „tripla” din Muntenegru U21 – România U21 2-6: „Altul e jucătorul meciului”

Mihai Stoica, ironie pentru Louis Munteanu, după „tripla” din Muntenegru U21 – România U21 2-6: „Altul e jucătorul meciului”

Managerul general al campioanei României este de părere că Octavian Popescu este de fapt fotbalistul care ar fi meritat să fie „omul meciului”, chiar dacă acesta a marcat un gol și a dat o pasă decisivă.

Mihai Stoica, ironie pentru Louis Munteanu, după „tripla” din Muntenegru – România 2-6

Mihai Stoica a făcut o ironie la adresa lui Louis Munteanu, atacantul României U21, care a marcat nu mai puțin de trei goluri în duelul cu Muntenegru U21, fiind de părere că Octavian Popescu a fost mai bun.

„Sunt rare cazurile când un jucător marchează 3 goluri și altul e jucătorul meciului. Dar sunt. #garnacho”, a fost mesajul scris de Mihai Stoica pe contul personal de Facebook.

Noua poreclă a lui Octavian Popescu la FCSB este „Garnacho”, după ce acesta și-a vopsit părul precum starul argentinian al lui Manchester United. De când s-a vopsit, Tavi Popescu a reușit să înscrie o „dublă” în FCSB – Gloria Buzău, scor 3-2, marcând și împotriva Muntenegrului U21.

Mihai Stoica îl susține necondiționat pe Octavian Popescu

Octavian Popescu este unul dintre fotbaliștii susținuți necondiționat de Mihai Stoica la FCSB, oficialul „roș-albaștrilor” făcând o comparație între fotbalistul echipei sale și Ștefan Pănoiu, fostul fotbalist al Rapidului, care a obținut note bune la examenul de bacalaureat:

„Eu nu am spus că sunt împotriva educației, dar între a studia 3 ore pe zi fizică, chimie și română, îl aleg pe ăla care se interesează de meciurile de fotbal.

Nu mă interesează să știe pe de rost tabelul lui Mendeleev. Se făcea o comparație cu Pănoiu, care luase 10 în bacalaureat. Unde e Pănoiu și unde e Tavi Popescu? Nu mă interesează. Mă duc eu la teatru și povestesc după”.

„Dacă îmi vine un copil de la Academie și nu știe ce fotbaliști importanți joacă pe postul lui, nu îl accept. Venise un băiat, internațional pe la grupele de juniori, născut în 2004. Nu știa cine joacă pe postul de fundaș stânga la Bayern.

L-am refuzat! Am spus că nu o să ajungă fotbalist, mi-au sărit unii în cap. Uite că s-a lăsat de fotbal”, a mai spus Mihai Stoica, la TV PrimaSport.

Please follow and like us:
Pin Share