„Ieșiți la plajă!”. Mircea Lucescu, dialog inedit cu jurnaliștii înainte de conferința de presă: „Ce să căutați la bere?”. Video

„Ieșiți la plajă!”. Mircea Lucescu, dialog inedit cu jurnaliștii înainte de conferința de presă: „Ce să căutați la bere?”. Video

Naționala României este gata pentru un nou meci din Nations League. „Tricolorii” vor juca sâmbătă seară în deplasare cu Cipru. Selecționerul Mircea Lucescu a susținut vineri seară o conferință de presă premergătoare meciului, glumind înainte cu jurnaliștii prezenți.

Mircea Lucescu, dialog savuros cu jurnaliștii: „Ieșiți la plajă!”

Mircea Lucescu și-a început cel de-al doilea mandat la echipa națională în toamna acestui an. „Tricolorii” au înregistrat deja două victorii din tot atâtea partide sub comanda lui „Il Luce” (3-0 cu Kosovo și 3-1 cu Lituania).

Înainte de startul conferinței de presă dedicată partidei cu Cipru, selecționerul României a arătat o stare de spirit foarte bună, glumind puțin cu jurnaliștii prezenți. Acesta i-a invitat, mai în glumă, mai în serios, să meargă la plaja, așa cum au făcut și elevii săi vineri dimineață.

„Sper că profitați de Cipru și de timpul de aici. Marea e foarte caldă, lucrați în seara asta și mâine dimineață ieșiți la plajă. Sau după meci, rămâneți aici o zi, două… sâmbătă, duminică

Ce să căutați la bere când aveți plaja extraordinară. Am auzit că apa e foarte caldă, plăcută”, a spus Mircea Lucescu chiar înaintea conferinței de presă premergătoare partidei cu Cipru.

Tricolorii s-au plimbat la Marea Mediterană

Echipa națională a României  este cazată la hotelul Lordos, locație de 4 stele, care se află pe o plajă privată a golfului Larnaca. Pe o vreme de 28 de grade celsius, Mircea Lucescu și-a scos jucătorii la o plimbare pe malul Mării Mediterane.

Activitatea de relaxare a urmat chiar după micul dejun. Fotbaliștii au fost însoțiți de antrenorii secunzii și de ofițerul de securitate, selecționerul preferând să rămână la la hotel pentru a pregăti antrenamentul oficial.

Adi Mutu nu e de acord cu alegerea lui Mircea Lucescu. „E cel mai în formă atacant român. E inexplicabil!”

Pentru partidele cu Cipru și Lituania, Mircea Lucescu i-a convocat în atac pe Denis Alibec, Denis Drăguș și pe George Pușcaș. Faptul că selecționerul nu l-a inclus în lot și pe Daniel Bîrligea i-a ridicat un semn de întrebare lui Adrian Mutu.

Fostul mare atacant român consideră că vârful celor de la FCSB merita o șansă pentru această acțiune a naționalei: „Am fost mirat că Bîrligea nu a fost convocat, dar nu știu de ce nu a fost convocat.

Mi se pare cel mai în formă atacant al nostru din acest moment. Nu știu ce a spus Mircea Lucescu, de ce nu l-a adus. M-am mirat”, a spus Adrian Mutu la DON MUTU.

Please follow and like us:
Pin Share