Cine e mai bun dintre Daniel Bîrligea și Louis Munteanu? Verdictul lui Cristian Balaj

Cine e mai bun dintre Daniel Bîrligea și Louis Munteanu? Verdictul lui Cristian Balaj

Cristian Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, i-a comparat pe atacanții Daniel Bîrligea (24 de ani) și Louis Munteanu (22 de ani). Oficialul ”feroviarilor” a transmis că îi place în egală măsură pe ambii fotbaliști de profil ofensiv.

Daniel Bîrligea și Louis Munteanu, comparați de Cristian Balaj

Totuși, Balaj a ținut să precizeze că unul dintre motivele pentru care Daniel Bîrligea a fost lăsat să plece este legat de faptul că a fost adus Louis Munteanu. Fostul arbitru și-a lăudat ulterior echipa pe care o reprezintă. A menționat că forma lui Bîrligea la FCSB este dovada că CFR Cluj nu păcălește pe nimeni.

”Unul dintre motivele pentru care s-a renunțat la Bîrligea este că îl aveam pe Munteanu. Sunt doi jucători importanți pentru fotbalul românesc. Mie îmi place Bîrligea foarte mult, la fel de mult îmi place Louis Munteanu. Nu degeaba au un preț ridicat și valoare. Am demonstrat încă o dată că noi la CFR nu păcălim”, a declarat Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

Daniel Bîrligea, un început de sezon și la FCSB, și la CFR Cluj

Daniel Bîrligea a început stagiunea curentă la CFR Cluj. În tricoul ”feroviarilor” a marcat două goluri în șase meciuri din preliminariile Conference League. A mai înscris pentru echipa lui Dan Petrescu în Superligă de două ori în opt apariții, în care și-a trecut în cont și trei pase decisive.

Pe 3 septembrie, Gigi Becali a decis să plătească două milioane de euro în schimbul serviciilor sale. De atunci a marcat de fiecare dată în grupa unică din Europa League. A punctat și în FCSB – RFS 4-1, dar și în PAOK – FCSB 0-1.

Bîrligea a reușit să fie decisiv după trei etape pentru FCSB și în campionat. El a marcat în cea mai recentă victorie și partidă a roș-albaștrilor, scor 3-2 pe teren propriu cu Gloria Buzău. Cota sa de piață conform Transfermarkt este de două milioane de euro.

Louis Munteanu și-a început sezonul la CFR Cluj

După ce i-a expirat împrumutul la Farul din stagiunea precedentă, Louis Munteanu s-a întors la Fiorentina pentru o scurtă perioadă. Nelu Varga a achitat către italieni suma de 2,3 milioane de euro.

Munteanu nu a reușit să o ajute pe CFR Cluj în preliminariile Conference League. În cele două meciuri bifate a fost introdus de Dan Petrescu spre final confruntărilor. Nu a oferit niciun gol sau vreo pasă decisivă.

În schimb, în campionat, Louis Munteanu a fost foarte important pentru CFR Cluj. A înscris de cinci ori și a dat ultima pasă o dată în opt dueluri. Cota sa de piață este în momentul de față de 1,8 milioane de euro.

Please follow and like us:
Pin Share