Marian Rasaliu, PSD, despre acuzațiile USR privind fraudarea alegerilor: ”Trăim totuși într-o democrație consolidată. Nu ai cum să furi”

Marian Rasaliu, PSD, despre acuzațiile USR privind fraudarea alegerilor: ”Trăim totuși într-o democrație consolidată. Nu ai cum să furi”

Deputatul PSD, Marian Rasaliu, a răspuns vineri acuzațiilor lansate de USR privind fraudarea alegerilor locale în Sectorul 1 și a subliniat că România este o democrație consolidată și alegerile nu pot fi furate.

”Trăim totuși într-o democrație consolidată”

“Mie îmi place să cred că trăim totuși într-o democrație consolidată. După 30 și ceva de ani de la Revoluție nu cred că se mai fură în momentul de față”, a declarat Marian Rasaliu la B1TV.

De asemenea, social-democratul a ținut să precizeze faptul că primarul USR, Clotilde Armand, a pierdut alegerile pentru că nu a fost votată de cetățeni.

”Doamna Clotilde Armand era prinsă în filmul domniei sale și trăia cu impresia…nu, pe doamna Clotilde Armand nu a votat-o lumea, asta trebuie să înțeleagă și a pierdut alegerile”, a mai spus deputatul PSD.

Marian Rasaliu a transmis că din punctul său de vedere Clotilde Armand ”trebuia să aibă demnitate și să recunoască că a pierdut alegerile, nu să facă circul pe care l-a făcut”. 

”Alegerile în clipa de față, și vă spun din postura de fost prefect și de organizator al multor tururi de scrutin inclusiv al prezidențialelor în Brașov, nu ai cum să furi”, a conchis deputatul social-democrat.

Marcel Ciolacu: “Eu sunt Clotilde de la Sectorul 1, să fur cu sacii?”

Marcel Ciolacu a reacționat dur după ce PNL a anunțat că iese din coaliția cu PSD, dar rămâne la guvernare pentru ca social-democratii să nu fraudeze alegerile prezidențiale și parlamentare.

”Spuneţi-mi mie cum le fur eu alegerile. Spuneți-mi și mie, vă rog eu frumos. Suntem în anul 2024. (..) E o campanie electorală, să fiu elegant. Spuneți-mi și mie, cum fură un partid alegeri? Cum fură Ciolacu alegerile?

Nu are rost să răspund, pentru că suntem în campanie. Astea au mers în ’92, în ’96, nu pot ei fura cât putem noi vota. Oameni buni, suntem o democrație consolidată. Cum să furi alegerile? Furi cum? Eu sunt Clotilde de la Sectorul 1, să fur cu sacii? Acolo am văzut cum s-a făcut, cu sacii”, a transmis Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă mai poate fi refăcută coaliția PSD-PNL în urma acestor acuzații grave, șeful Executivului a răspuns: ”N-aţi vrea să lăsăm românii să ne răspundă ei prin vot, decât să răspund eu?”.

Please follow and like us:
Pin Share