Doi tineri din Cluj au comandat zeci de kilograme de droguri, prin curier. Cum au fost prinși de autorități

Doi tineri din Cluj au comandat zeci de kilograme de droguri, prin curier. Cum au fost prinși de autorități

Doi tineri din Cluj au cumpărat canabis și cocaină din Spania, dar au fost prinși chiar când ridicau coletele. Cei doi se află în arest preventiv, timp de 30 de zile, pentru trafic de droguri. Pachetele au ajuns pe teritoriul României prin intermediul unei firme de curierat.

Cei doi tineri, în vârstă de 21, respectiv 23 de ani, sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc și de mare risc și pentru participaţie improprie la infracţiunea de introducere în ţară de droguri de risc şi de mare risc, a transmis Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, potrivit Observator News.

„La finalul lunii septembrie – începutul lunii octombrie 2024, persoanele în cauză ar fi procurat din Spania peste 27,3 kilograme de canabis (drog de risc), 1,2 kilograme rezină de canabis (drog de risc) şi 10,2 grame de cocaină (drog de mare risc), pe care le-ar fi introdus în România prin intermediul unei firme de curierat, ascunse în două colete, fiind prinse în flagrant delict, în mod succesiv, în localităţile Gherla şi Floreşti, în contextual preluării drogurilor”, au precizat poliţiştii.

 

Ce au găsit polițiștii în locuința unuia dintre tineri

În urma percheziţiei făcute la locuința tânărului de 21 de ani, din comuna Floreşti, au fost găsite patru kilograme 4-CMC (drog de mare risc) şi 100 de grame de rezină de canabis (drog de risc), cu scopul de a fi comercializate. De asemenea, polițiștii au mai găsit peste 181.000 de lei şi 445 de euro, precum şi alte mijloace de probă.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior, Tribunalul Cluj a decis arestarea loc preventivă pentru 30 de zile.

Please follow and like us:
Pin Share