Theo Rose, impresionată de un concurent de la Vocea României: „Îmi place extraordinar de tare mesajul pe care îl reprezinți cu prezența ta aici”

Theo Rose, impresionată de un concurent de la Vocea României: „Îmi place extraordinar de tare mesajul pe care îl reprezinți cu prezența ta aici”

Un concurent de la Vocea României, ediția 11 octombrie, a surprins-o pe Theo Rose. Ionuț Hanțig este unul dintre concurenții care a întors toate scaunele antrenorilor. Tânărul, care a cântat cunoscuta piesa Unholy, a avut o apariție surprinzătoare – de la interpretarea piesei, până la make-up și atitudine.

Ionuț Hanțig, concurent Vocea României, a întors toate scaunele. Ce i-a spus Theo Rose?

„Studiez regia de operă. Am avut toată viața impresia că menirea mea în artă este cea de front men, dar aveam nevoie de o privire de ansamblu. Eu nu îmi doresc să fac regie toată viața. Dar categoric este o disciplină care mă ajută pe mine să mă dezvolt ca artistul de pe scenă.

Sunt de părere că orice artist trebuie să aibă un mesaj al artei sale. Eu am găsit mesajul meu: să fii tu, să fii liber – cu cât cunoști mai mult, cu atât ești mai liber și mai puternic”, a spus el, după ce a ridicat publicul în picioare.

„Mie mi se pare că în sfârșit s-a cântat piesa asta așa cum trebuie să fie cântată. Si îmi place extraordinar de tare mesajul pe care îl reprezinți cu prezența ta aici. Este, într-adevăr, cu totul despre libertate, curajul de a fi cine ești cu adevărat. Si cred că ești un exemplu care ar trebui să fie dat mai des.

În ce echipă a ales să meargă concurentul?

Ești un băiat tare deștept, o prezență foarte mișto și o voce cum nu sunt foarte multe. Ești special cu totul. Sper să ne alegi, îmi doresc mult”, i-a spus Theo Rose. Horia Brenciu, partenerul ei, a completat: „Tu reprezinți ideea Vocii României: ești cu spatele, vine cineva și cântă, mă întorc și ceea ce mă întâmplină vizual este 180 de grade. Si îmbogățește ceea ce credeam la început”.

Pentru Smiley, interpretarea sa a întrecut-o pe cea a artistului englez, Sam Smith. „Mie mi-a plăcut foarte tare varianta ta, un pic mai mult decât varianta lui Sam Smith. Mi-ar plăcea foarte mult să lucrăm împreună”, i-a spus acesta.

„Cred că e important să menționăm că e foarte mișto când vezi un tânăr care gândește matur și gândește așa cumva 360 vis – a – vis de ce vrea el să facă”, a punctat Tudor Chirilă.

“Îmi pari genul de om care face o alegere neașteptată”

Irina Rimes s-a bazat pe conexiunea dintre ea și concurent.  „Am simțit că tu ești un concurent cu care eu m-aș putea conecta. Îmi pari genul de om care face o alegere neașteptată”, spune ea. Feelingul ei a fost unul bun, pentru că în urma tuturor argumentelor, Ionuț a ales să meargă mai departe în echipa ei.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă. Fiecare concurent își dorește să câștige finala și să plece acasă cu marele premiu.

Please follow and like us:
Pin Share