Tragedie la Timișoara. Un bărbat s-a împușcat în cap într-un poligon. De ce ar fi recurs la acest gest

Tragedie la Timișoara. Un bărbat s-a împușcat în cap într-un poligon. De ce ar fi recurs la acest gest

Bărbatul în vârstă de 37 de ani venise la poligonul de pe strada Amurgului ca să tragă la țintă. I s-a făcut instructajul, după care a tras două focuri către obiectiv, a îndreptat pistolul spre cap și a apăsat din nou pe trăgaci. Angajații poligonului au sunat la 112 și au chemat de urgență Ambulanța.

Un bărbat s-a împușcat în cap într-un poligon din Timișoara

Un echipaj medical l-a preluat în viață pe bărbat și l-a dus la spital, acolo unde medicii vor vedea dacă pot să facă ceva pentru a-l salva. ”La data de 11.10.2024, în jurul orei 19:11, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi împuşcat cu arma în timp ce se afla într-un poligon de tragere din Timişoara. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre un bărbat de 37 de ani”, arată reprezentanții IPJ Timiș, conform Tion.

Polițiștii vor încerca să afle cu exactitate de ce bărbatul a recurs la acest gest, însă cel mai probabil a ales să se sinucidă astfel pentru că avea probleme personale, considerând că un glonț în cap este cea mai rapidă metodă de a muri fără chinuri. Soarta tânărului este acum în mâinile chirurgilor de la Spitalul Județean Timișoara.

Cazul seamănă izbitor cu cel al polițistului local din Suceava care a ales să se sinucidă într-un poligon de trageri din Botoșani. Bărbatul în vârstă de 54 de ani venea de multe ori singur la acest poligon pentru a se antrena. Angajatul poligonului a asistat, însă, de această dată la o scenă oribilă.

Polițistul a tras de câteva ori la țintă, cum făcea de obicei, după care s-a sinucis. Superiorii bărbatului spun că acesta era în concediu și nu avea probleme de niciun fel la serviciu. Spre deosebire de cazul tânărului din Timișoara, aici medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva pe bărbat.

Un polițist local din Suceava s-a împușcat în cap într-un poligon din Botoșani

”Echipajul de terapie intensivă mobilă a fost solicitat pentru un pacient care a fost găsit în stop cardio respirator, asistolă, datorită unui traumatism cranio cerebral important, produs în urma unei plăgi prin împușcare, tentativă de suicid. Pacientul prezenta leziuni care sunt incompatibile cu viața, substanță cerebrală exteriorizată la nivelul locului unde a fost produs incidentul.

S-a stabilit ora şi cauza decesului şi nu s-au efectuat manevre de resuscitare”, a declarat medicul Ramona Guraliuc, şef UPU SMURD. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili care a fost motivul care l-a împins pe bărbat spre sinucidere. ”Astăzi, în jurul orei 12, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că într-un poligon privat din comuna Vlădeni o persoană s-ar fi împuşcat în cap.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei. Este vorba despre un bărbat din judeţul Suceava, care se afla în poligon pentru a efectua o şedinţă de tragere de agrement.

În acest moment sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând să stabilim cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

Please follow and like us:
Pin Share