Gemenele Timofte îți arată cum să-ți îndeplinești toate dorințele. Ce înseamnă, de fapt, cifra banilor și ce rol joacă ea

Gemenele Timofte îți arată cum să-ți îndeplinești toate dorințele. Ce înseamnă, de fapt, cifra banilor și ce rol joacă ea

Gemenele Oana și Adina Timofte îi învață pe români să-și îndeplinească toate dorințele. Cifra banilor are un loc foarte important în acest proces, la fel ca și cea a destinului. Iată despre ce este vorba.

Gemenele Timofte au explicat cum îți poți îndeplini dorințele

În emisiunea Play IT, gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit care este procesul prin care îți poți îndeplini orice dorință. Importanță deosebită au atât cifra destinului, cât și cea a banilor.

Numerologia poate juca un rol deosebit în viața noastră, motiv pentru care este important să-i fie cunoscute secretele. Manifestarea continuă a viselor poate conduce, în mod aproape miraculos, la îndeplinirea acestora. 

Pentru asta, trebuie însă să le fie închisă ușa traumelor și greșelilor trecutului. „Prin programele noastre speciale, tu practic începi să manifești o altă viață fără blocaje. Pentru că noi până la zece ani suntem pe misiune şi pe destin.

Dar ulterior mergem la școală, părinții sunt duri cu noi, avem decepție în iubire, mai vine și un credit. Ei, în momentul ăla creierul începe să genereze gânduri în rațiune, uităm de suflet și automat ne deviem de la misiune.

Și noi practic prin aceste programe îi repunem pe toți cei care vin spre noi în direcţia pentru care ei sunt meniți să fie aici”, au spus gemenele Timofte, conform wowbiz.ro. 

Cum se calculează cifra destinului

Cifra destinului se calculează destul de ușor. „Pentru a afla cifra destinului, trebuie să aduni fiecare cifră din data completă de naştere, pentru ca în final să rezulte o singură cifră…”, au explicat Oana și Adina Timofte.

Acest număr are mai multe explicații. Determină, conform specialistelor, „misiunea, blocajele, potențialul unui om, e o parte foarte importantă într-o analiză personalizată”.

Pentru a afla cifra banilor, se calculează din numărul ori din cifra zilei de naștere. Aceasta se adună cu 1, iar rezultatul trebuie să fie între 1 și 9. Astfel, cei cu cifra 1 pot faci bani, cu condiția de a se integra.

Dacă ai cifra 2, trebuie să găsești o cale de a scăpa de blocaje și de a-ți debloca norocul financiar. Pentru cifra banilor 3, banii vin din toate părțile. Pentru cifra 4, relație cu banii depinde de cea cu tatăl.

Dacă ai cifra 5, trebuie să înveți să fii mai stabil. Relația cifrei 6 cu banii este strâns legată de cea cu familia. Dacă ești cifra 7, vei începe să faci bani odată ce îi respecți. Cifra 8 nu trebuie să facă lucruri imorale, altfel va avea pierderi. Iar cifra 9 are noroc la bani atâta timp cât dăruiește.

Please follow and like us:
Pin Share