Tradițiile românești de care s-au îndrăgostit turiștii străini. Au ajuns să fie promovate și în afara țării, iar multe dintre clipuri au devenit virale pe internet

Tradițiile românești de care s-au îndrăgostit turiștii străini. Au ajuns să fie promovate și în afara țării, iar multe dintre clipuri au devenit virale pe internet

Tradițiile românești de care s-au îndrăgostit turiștii străini. Au ajuns să fie promovate și în afara țării, iar multe dintre clipuri au devenit virale pe internet. Vizitatorii sunt încântați de locurile pe care le-au descoperit pe pământ românesc.

Obiceiurile românești care i-au cucerit pe călătorii străini. Sunt povestite în afara teritoriului, multe videoclipuri fiind virale în online

Obiceiurile românești care i-au cucerit pe călătorii străini. Sunt povestite în afara teritoriului, multe videoclipuri fiind virale în online. Totul se datorează influencerilor care au ajuns până acum în regiuni importante din România.

Aceștia au rămas încântați de cultură, tradiții și mâncarea tradițională pe care au gustat-o, cum ar fi celebrii mici din piața Obor, din Capitală. Unii dintre călători chiar au reușit să învețe singuri limba română.

România este din ce în ce mai promovată, lucru care se vede din filmările postate pe rețelele de socializare. De asemenea, frații Kalin din Turcia au reușit să ducă mai departe o melodie românească, veche de peste 15 ani.

Piesa a devenit virală într-un timp foarte scurt, depăşind peste 70 de milioane de vizualizări. Balkandad, un sârb care are peste 2 milioane de urmăritori, are numai cuvinte de laudă pentru România și preparatele culinare tradiționale.

„Îmi plac atât de mult, încât mi-am mai luat 3. Asta este cu adevărat o experiență românească. Asta este o masă tradiţională românească. Muzică live şi mâncare delicioasă”, a mărturisit influencerul, notează Antena 3 CNN.

România, promovată de turiștii străini

România este promovată de turiștii străini și când vine vorba de legendele și poveștile de pe teritoriul nostru. Foarte mulți influenceri au fost captivaţi de legendele cu Dracula, precum și de castelele impresionate.

„Bună dimineaţa din cabana mea din munţii României. Trebuie să vă arăt împrejurimile. Această cabană se află în Transilvania, în România, în exact același loc de unde provin poveştile cu Dracula”, a spus Christian Grossi într-un clip video.

„Sunt în România şi cred că am găsit cel mai frumos oraş din lume. Uită-te la acest loc, are lumini frumoase, clădiri frumoase şi un om care stă în întuneric şi cântă la pian”, a mai adăugat Balkandad, mai arată sursa menționată.

Filmările realizate de influencerii străini au fost vizionate de un număr foarte mare de oameni, dovadă că există un interes major pentru țara noastră. România se numără printre locurile din Europa care i-a impresionat de turiști.

Please follow and like us:
Pin Share