Dan Bordeianu, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Adela Popescu pe când filmau telenovela Numai iubirea: ”M-am îndrăgostit foarte tare”

Dan Bordeianu, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Adela Popescu pe când filmau telenovela Numai iubirea: ”M-am îndrăgostit foarte tare”

Dan Bordeianu, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Adela Popescu pe când filmau telenovela Numai iubirea. Actorul în vârstă de 48 de ani recunoaște că s-a îndrăgostit foarte tare de actuala soție a lui Radu Vâlcan.

Dan Bordeianu, detalii surprinzătoare despre legătura cu Adela Popescu. S-au cunoscut pe platourile de la Numai iubirea și s-au îndrăgostit

Dan Bordeianu, detalii surprinzătoare despre legătura cu Adela Popescu. S-au cunoscut pe platourile de la Numai iubirea și s-au îndrăgostit. Au format un cuplu o perioadă lungă, în ciuda diferenței de vârstă de 10 ani.

Cei doi au pus capăt relației amoroase în urmă cu 17 ani, însă actorul își amintește cu mare drag de perioada în care erau iubiți. Are și acum numai cuvinte de laudă pentru fosta prezentatoare de la Vorbește lumea.

„Adela nu era actriță, nu avea experiență deloc, dar talent – gârlă! Și avea o calitate extraordinară, învăța foarte ușor și foarte repede. Era naturală, era firească. Și reacționa!

Te ajută foarte mult partenerul care reacționează firesc. M-am îndrăgostit foarte tare de ea!”, a declarat Dan Bordeianu despre fosta iubită, Adela Popescu, în emisiunea Întrebarea mesei rotunde, de la Pro TV.

De ce s-au despărțit, de fapt, Dan Bordeianu și Adela Popescu

Dan Bordeianu a dat cărțile pe față și legat de motivul pentru care a pus capăt relației cu Adela Popescu, după ce într-o perioadă s-a vehiculat că a fost vorba de infidelitate. Actorul susține că adevărul este cu totul altul.

Ruptura s-a produs în momentul a decis că nu mai vrea să lucreze în televiziune. A dorit să ia o pauză, aspect care a afectat și povestea de iubire care era oricum supusă unei presiuni foarte mari la momentul respectiv.

„Relația noastră a trăit atâta vreme cât am fost în mediul acela. În momentul în care eu am decis să ies din mediul respectiv lucrurile au început să se deterioreze până s-a dus și relația.

Doi la mână, era o presiune enormă. Nu pot să spun că a fost o mare pasiune. Ne-am îndrăgostit și…”, a mai adăugat Dan Bordeianu. Pe de altă parte, Adela Popescu a spus că odată cu despărțirea a venit și „sfârșitul lumii”.

Pentru cântăreață a fost primul bărbat important din viața ei, prima separare și prima dramă peste care a fost nevoită să treacă. În prezent, cei doi sunt în relații bune, drept dovadă că se salută când se întâlnesc la diverse evenimente mondene.

Please follow and like us:
Pin Share