Irina Rimes a cântat piesa lui Killa Fonic pe scena Vocea României: „Faptul că un concurent a venit și a cântat cu mine, a fost emoționant”

Irina Rimes a cântat piesa lui Killa Fonic pe scena Vocea României: „Faptul că un concurent a venit și a cântat cu mine, a fost emoționant”

Ștefan Marian este concurentul alături de care Irina Rimes a cântat pe scena Vocea României. Antrenoarea l-a rugat să cânte și cu ea un refren din piesa lui Killa Fonic.

Irina Rimes a urcat pe scena Vocea României ca să cânte un refren cu un concurent

Pe scena de la Vocea României urcă mulți concurenți care reușesc să convingă antrenorii să apese butoanele și chiar să întoarcă toate scaunele. Ștefan Marian este unul dintre participanții care a întors un singur scaun, dar care a făcut un moment surprinzător de emoționant cu Irina Rimes, căreia a reușit să-i îndeplinească un vis.

La bază, Ștefan Marian este frizer și spune despre el că este un băiat la locul lui. „Sunt din sectorul 5, mai exact Ferentari, par vagabont, dar nu sunt. Sunt băiat cuminte. Am învățat să cânt singur, doar după ureche. Debutul meu muzical a plecat de la o fată care mi-a zis că sunt ca Killa Fonic”, a marturisit el in fata antrenorilor.

O piesă din repertoriul lui Killa Fonic l-a adus și pe scena de la Vocea României. Irina Rimes și-a dorit să cânte alături de el, pe scenă. „Auzi, Ștefan, poți să-mi faci o bucurie mie, personal? Eu nu am cântat niciodată piesa asta LIVE. Și nici nu o să o cânt niciodată în viața mea. Pot să cânt cu tine partea de refren?”, i-a spus ea concurentului.

Irina Rimes: “Mi-am îndeplinit un vis. Eu știam că nu o să cânt niciodată piesa asta LIVE”

După interpretarea emoționantă a piesei, antrenoarea de la Vocea României a precizat că momentul a fost emoționat pentru ea. Piesa pe care a cântat-o este, de altfel, și prima pe care a lansat-o cu Killa Fonic.

„Pentru cei care nu știu piesa Baby blues, care a fost cântată de Ștefan, este prima piesă pe care am lansat-o, vreodată, cu Killa Fonic. Mi-am îndeplinit un vis. Eu știam că nu o să cânt niciodată piesa asta LIVE, ca multe alte piese din aceeași oală.

Si faptul că un concurent a venit și a cântat piesa lui Killa Fonic cu mine, a fost emoționant pentru mine. Stă la baza multor lucruri această piesă”, a mărturisit Irina Rimes.

Ștefan Marian, în echipa lui Smiley

Smiley, însă, a fost singurul care s-a întors, așa că Ștefan Marian va merge mai departe în echipa lui, în acest sezon. „Eu, în fiecare sezon, iau câte o voce neobișnuită care nu se încadrează în tiparele Vocii României și întodeauna pun câte un pariu. Anul ăsta, ești pariul meu! Mi se pare că ai un timbru superb, recognoscibil”, a spus antrenorul.

Sezonul cu numărul 12 Vocea României difuzat vineri, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO aduce în fața antrenorilor și telespectatorilor concurenți cu voci senzaționale. Aceștia sunt pregătiți să urce pe scenă și să scrie istorie anul acesta, iar Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley sunt gata să apese butonul și să se lupte pentru cei care îi vor uimi.

Please follow and like us:
Pin Share