Planul lui Ilie Bolojan

RMAG news

Ilie Bolojan lămureşte candidatura sa la alegerile parlamentare. Preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan a declarat, vineri, despre candidatura sa la parlamentare ca pas pentru preluarea conducerii PNL, că reprezintă ”speculaţii de campanie”, fără nici o legătură cu realitatea.

Bolojan a fost întrebat dacă alegerea sa de a candida pe locul întâi la Senat este un prim pas spre funcţia de preşedinte al PNL.

”Este un prim pas pentru a reprezenta cetăţenii judeţului Bihor în Parlamentul României, pentru a fi un sprijin pentru ei şi pentru administraţiile noastre, dacă ei vor considera fezabil acest lucru. Asta e o chestiune certă”, a explicat Bolojan.

”Celelalte chestiuni sunt tot felul de speculaţii, de campanie, popular, de băţ vârât prin gard, care nu are nici o legătură cu realitatea, vă rog să mă credeţi”, a mai spus Bolojan.

Ilie Bolojan a participat vineri la o conferință de presă la finalizarea lucrărilor – Centura Beiuș, un proiect al CJ Bihor. Lucrările la Centura Beiuș au fost finalizate. Duminică se deschide circulația.

The post Planul lui Ilie Bolojan appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share