Fundașul naționalei României, un „pachet de mușchi”. Comentariul genial pe care l-a primit de la un alt fotbalist. Foto

Fundașul naționalei României, un „pachet de mușchi”. Comentariul genial pe care l-a primit de la un alt fotbalist. Foto

Ionuț Nedelcearu este fundașul naționalei României care a publicat o poză pe rețelele de socializare în care și-a etalat fizicul de mare atlet. Imaginea a generat multe reacții, iar cel mai inedit comentariu a venit din partea unui alt fotbalist.

Fundașul naționalei României, un “pachet de mușchi”. Comentariul genial pe care l-a primit de la un alt fotbalist

Ionuț Nedelcearu nu a mai fost chemat la lot de către Mircea Lucescu pentru acțiunea din octombrie. Astfel că fundașul naționalei României a profitat de această perioadă liberă pentru a se antrena.

Chiar dacă jucătorul celor de la Palermo nu a mai jucat de 3 meciuri, acesta se pregătește din greu pentru a reveni pe gazon și mai puternic. Iar fotbalistul de 28 de ani a postat o poză pe Instagram în care arată ca un “pachet de mușchi”.

Postarea lui Nedelcearu, intitulată “La psiholog”, a generat mai multe reacții. Însă, cel mai genial comentariu vine din partea lui Vasile Mogoș.

Fundașul de la CFR Cluj a i-a scris fostului coleg din compartimentul defensiv al echipei naționale: “Nu mai încapi în poză frate”.

Postarea lui Ionuț Nedelcearu. Sursa Foto: Captură Instagram

Pentru această acțiune cu Cipru și Lituania din Liga Națiunilor, Mircea Lucescu a decis să nu apeleze nici la serviciile lui Vasile Mogoș. Fundașul lui CFR Cluj a fost accidentat de curând.

Radu Drăgușin, despre obiectivul României înaintea meciului cu Cipru: “Vrem la Campionatul Mondial”

“Nu visăm la mondial, acesta este obiectivul nostru. Este un obiectiv pe care ni l-am pus și ni-l dorim cu toții. Trebuie să muncim și să demonstrăm că merităm să fim la Campionatul Mondial.

Nu ne-a afectat neapărat schimbarea selecționerului Ciprului. Există posibilitatea acum de a se schimba echipa, sistemul. Dar noi i-am studiat bine și ne vom face jocul nostru, nu ne adaptăm la ei.

Din câte am înțeles, jumătate de stadion va fi plin cu suporterii de-ai noștri. Este un lucru de care suntem foarte recunoscători, de tot suportul pe care ni-l oferă, atât acasă, cât și în deplasare. Chiar și dacă se uită la meci de la televizor.

Este un lucru important pentru noi, pentru că îi reprezentăm în toată lumea și trebuie să o facem cât mai bine”, a spus Radu Drăgușin, la conferința de presă înaintea meciului Cipru – România.

Please follow and like us:
Pin Share