Florin Răducioiu are o favorită surpriză la titlu în SuperLiga: „Merg pe o bombă”

Florin Răducioiu are o favorită surpriză la titlu în SuperLiga: „Merg pe o bombă”

Universitatea Cluj și Oțelul Galați sunt formațiile care au surprins până în prezent în actuala ediție de campionat, Ioan Ovidiu Sabău și Dorinel Munteanu fiind apreciați pentru toată munca depusă, în ciuda unor loturi modeste.

Florin Răducioiu are o favorită surpriză la titlu în SuperLiga: „Merg pe o bombă”

Florin Răducioiu a avut ochi doar pentru Dinamo în fotbalul românesc, alături de care a cucerit un titlu de campion în 1990 și două Cupe ale României, în 1986 și 1990. Fostul mare internațional român a vorbit deschis despre lupta la titlu în acest sezon, iar acesta a surprins când a spus care este favorita sa.

„Sincer, aș vrea ca Neluțu Sabău să câștige. E un băiat extraordinar, am o relație de prietenie cu el. Aș vrea ca U Cluj să câștige campionatul anul ăsta. Merg pe o bombă! Îl apreciez foarte mult, e un prieten extraordinar, merită să câștige campionatul. 

Este greu, dar nu întâmplător este acolo. Neluțu face o treabă foarte bună, e foarte greu să câștigi împotriva echipei sale. Mă bucur și sper să o țină cât mai mult așa și să câștige titlul”, a declarat Florin Răducioiu pentru sport.ro.

Dan Nistor își trăiește a doua tinerețe la Universitatea Cluj, iar plecarea sa de la Universitatea Craiova a fost catalogată de Dumitru Dragomir drept cea mai mare greșeală făcută de Mihai Rotaru de când conduce echipa din Bănie.

El a reușit deja să marcheze de cinci ori în actuala ediție de campionat și să ofere trei pase decisive în 12 apariții pentru „șepcile roșii”.

De ce a ales Nistor să vină la U Cluj? Radu Constantea dezvăluie cum l-a adus pe dirijor de la Craiova: „Discuții directe cu Dan și cu Rotaru”

„Șepcile roșii” fac spectacol în Superliga României. Ardelenii sunr primii în clasament, iar suporterii speră la un titlu istoric. Neluțu Sabău a format o echipă extrem de omogenă, plină de jucători experimentați care dau dovadă de un calm ieșit din comun.

Dan Nistor pare să fie cel mai în formă mijlocaș român.El ghidează jocul echipei sale, făcând excelent atât faza defensivă, cât și pe cea ofensivă.

Radu Constantea, președintele Universității Cluj, a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre parcursul excelent al echipei din ultimele săptămâni. Oficialul ”studenților” a vorbit despre transferul lui Dan Nistor de la Universitatea Craiova de acum câțiva ani și consideră că mutarea a fost una extrem de inspirată.

„A fost un moment oportun pentru noi. Noi încercam să întărim lotul. Eram într-o situație extrem de dificilă. Noi am început acest proiect împreună cu Neluțu Sabău în 2016, când am început în Liga a IV-a. El era director sportiv. Lipsea un antrenor de acest gen.

Încercând să ne întărim lotul, am căutat mai multe variante. Aveam o relație destul de bună și cu domnul Rotaru. Ei au luat decizia de a rezilia contractul cu Dan Nistor și am început discuțiile. Suntem un club destul de stabil, cu salariile la zi. Și orașul oferă multe posibilități.

Cred că a fost un mediu sănătos pentru Dan. S-a adaptat foarte bine. Noi ne-am dorit foarte mult. Știam că va aduce un plus. Au fost discuții, însă a fost o decizie extrem de inspirată și pentru el. Cred că este cel mai în formă mijlocaș din Superliga. Cred că este în top 2-3 mijlocași.

(N.r. Ar mai putea Dan Nistor să ajungă la echipa națională?) În calitate de suporter al Universității Cluj și cu puțin subiectivism, eu cred că da. În poziția respectivă suntem destul de bine acoperiți și este concurență destul de mare. Dar cred că da”, a declarat Radu Constantea la FANATIK SUPERLIGA.

Please follow and like us:
Pin Share