Operație reușită pentru Dani Carvajal! Când revine pe teren starul lui Real Madrid

Operație reușită pentru Dani Carvajal! Când revine pe teren starul lui Real Madrid

Daniel Carvajal s-a accidentat în ultimul minut al partidei dintre Real Madrid și Villareal. Fundașul a fost prins într-un duel greșit cu Yeremy Pino, contact ce a dus la o ruptură a ligamentelor încrucișate.

Operație reușită pentru Dani Carvajal! Când revine pe teren starul lui Real Madrid

Căpitanul „Los Blancos” a fost diagnosticat cu o ruptură a ligamentelor încrucișate, una dintre accidentările de care toți jucătorii profesioniști de fotbal se tem. Motivul? Durata de recuperare cuprinsă între 8 și 10 luni.

Dani Carvajal a suferit o intervenție chirurgicală vineri, 11 octombrie, iar după spusele faimosului jurnalist Fabrizio Romano, operația a avut un real succes. Cum în medie se revine după o astfel de accidentare după 8 luni, este de așteptat ca fundașul dreapta să revină pe terenul de fotbal vara viitoare, ratând astfel tot sezonul competițional.

„Dani Carvajal a fost operat cu succes astăzi. El își va începe recuperarea în următoarele zile și este așteptat să revină în a doua jumătate a anului 2025. Însănătoșire grabnică, Dani!”, a fost mesajul publicat de Fabrizio Romano pe X.

Accidentarea fundașului lateral a picat într-un moment cât se poate de nepotrivit, Carvajal venind după triumful din Liga Campionilor. Totodată, Dani a fost unul dintre punctele fixe în echipa națională a Spaniei care a cucerit Campionatul European din Germania.

🚨🇪🇸 Real Madrid’s Dani Carvajal has been successfully operated today.

He will begin his recovery in the next days, expected to return in the second half of 2025.

Get well soon, Dani! pic.twitter.com/9NxKrT11n2

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 11, 2024

Ruptura a fost confirmată de Real Madrid

Accidentarea suferită de Dani Carvajal a fost intens analizată de către medicii lui Real Madrid, iar aceasta s-a dovedit a fi una teribilă. Jucătorul a trecut prin nu mai puțin de trei rupturi.

„În urma testelor efectuate jucătorului nostru Dani Carvajal de către Serviciile Medicale Real Madrid, acesta a fost diagnosticat cu o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, o ruptură a ligamentului colateral extern și o ruptură a tendonului popliteu la piciorul drept”, au transmis cei de la Real Madrid.

Daniel Carvajal este văzut drept unul dintre pretendeții la câștigarea Balonului de Aur FIFA din acest sezon. Nu mai puțin de patru trofee au fost cucerite de fundașul lateral: EURO 2024, La Liga, Liga Campionilor, și Supercupa Spaniei.

Potrivit unui articol de pe GOAL, Dani Carvajal se clasează pe poziția 4 în clasamentul Balonului de Aur FIFA. Sezonul trecut fundașul a ieșit în evidență atât la echipa de club, cât și la „Furia Roja”. A contribuit Real Madrid și la națională cu 7 goluri și 8 assisturi.

Please follow and like us:
Pin Share