Unde a fost surprins Kylian Mbappé în timpul meciului Israel – Franța 1-4. Apariție „mascată” a superstarului de la Real Madrid. Foto

Unde a fost surprins Kylian Mbappé în timpul meciului Israel – Franța 1-4. Apariție „mascată” a superstarului de la Real Madrid. Foto

Kylian Mbappé s-a accidentat în meciul din campionat contra Alavés la finalul lunii septembrie, iar acesta va sta pe bară următoarele 3 săptămâni. Astfel, superstarul lui Real Madrid a ratat acțiunea naționalei Franței din această lună. Totuși, în timp ce „Les Bleus” se duelau cu Israel, fotbalistul a fost surprins într-un loc neașteptat.

Unde a fost surprins Kylian Mbappé în timp ce naționala Franței juca contra Ungariei

Kylian Mbappé a semnat în vara acestui an cu Real Madrid din postura de jucător liber de contract. După doar 9 apariții oficiale pentru campioana Spaniei, atacantul de 25 de ani s-a accidentat.

Joi seara, 10 octombrie, naționala Franței juca contra reprezentativei Israelului în Ungaria. Se pare că Mbappé a fost surprins atunci tocmai în Suedia, la Stockholm. Încercarea sa de a nu atrage atenția, prin mascarea feței, a eșuat.

Motivul pentru care atacantul lui Real Madrid s-a aflat acolo în acel moment a fost oferit de ziarul local, care a precizat faptul că: „Se pare că a mers seara la restaurantul Chez Jolie”, atacantul mergând ulterior și într-o discotecă dintr-o zonă populară în Stockholm.

Kylian Mbappé på plats i Stockholm https://t.co/mTzFO9yGba

— Sportbladet (@sportbladet) October 11, 2024

Pe cine mizează Franța în atac în lipsa lui Mbappé

Didier Deschamps a decis să îl lase în afara lotului pe Mbappé pentru partidele cu Israel și Belgia. Soluțiile ofensive alese de tehnicianul Franței au fost Bradley Barcola, Ousmane Dembele, Randal Kolo Muani, Michael Olise și Marcus Thuram.

Franța joacă în Nations League, într-o grupă în care se mai află Italia, Belgia și Israel. După primele 3 etape, „Les Bleus” se află pe locul 2, cu 6 puncte, în spatele liderului Italia (care are 7 puncte).

Adulat de unii, criticat de alții. Patrice Evra, fără menajamente la adresa lui Mbappe

Kylian Mbappé este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume în prezent, afirmându-se în fotbalul mare de la o vârstă fragedă. Câștigător al Cupei Mondiale cu Franța în 2018, atacantul are multe alte trofee în palmaresul său, precum și o mulțime de goluri marcate.

Faima sa în lume s-a răspândit imediat, numele său fiind inclus în tot felul de producții, de la știri, la publicitate, la jocuri video. Se pare că nu toți sunt îndrăgostiți de actualul atacant de la Real Madrid: „Pentru mine Mbappé nu se apropie încă de Benzema.

Cu tot respectul pe care îl am pentru el. Banderola de căpitan (n.r. naționala Franței) nu i-aș fi dat-o niciodată lui Mbappé”, a spus Patrice Evra, fost căpitan al Franței, la podcast-ul „Rothen s’enflamme” marca RMC.

Please follow and like us:
Pin Share