Ce conțin, de fapt, faimoasele dulciuri Kinder. Românii le cumpără de ani buni pentru copii, dar puțini citesc și eticheta

Ce conțin, de fapt, faimoasele dulciuri Kinder. Românii le cumpără de ani buni pentru copii, dar puțini citesc și eticheta

Mulți români le cumpără zilnic copiilor lor dulciuri de la Kinder, fără să știe, de fapt, ce conțin acestea. Totuși, nu mulți sunt cei care citesc eticheta înainte să le dea celor mici porția de dulce.

Ce conțin, de fapt, celebrele dulciuri de la Kinder

Atunci când vine vorba de dulciuri, unele dintre cele mai faimoase sunt cele de la Kinder. Acestea sunt disponibile în mai multe sortimente și sunt numai bune atunci când ai poftă de dulce. De aceea, românii le cumpără aproape zilnic, atât pentru consumul propriu, cât și pentru copii.

Totuși, există discuții între părinți, pentru că unii sunt împotriva alimentelor procesate, din comerț. Dar compania oferă asigurări că ingredientele pe care le folosesc sunt alese cu grijă.

Prin urmare, atunci când vine vorba despre dulciuri, acestea sunt făcute cu atenție. „Alegem cu atenție ingredientele pe care le folosim în produsele noastre. Fiecare a fost ales special pe criterii de calitate și gust.

Pentru a ne asigura că produsele noastre aduc întotdeauna clipe de bucurie în ziua copilului tău”, este anunțul făcut de Kinder cu privire la ceea ce conțin dulciurile pe care copiii românilor le consumă în fiecare zi.

Ingredientele principale din dulciurile iubite de români

Pe site-ul companiei, ingredientele principale sunt: laptele, „pentru gustul kinder”, cacao, „pentru gustul pe care-l iubești” și alunele de pădure- „gustul experienței”.

De asemenea, pe lista de ingrediente se mai numără și altele. Printre acestea se numără: mierea, cereale, ouă, nucă de cocos, grăsimi și uleiuri, zahăr, extract de malț, drojdie de panificație.

Pe listă se mai numără: drojdie de panificație, agenții de afânare, emulgatori- lecitine, arome, suc de lămâie, agent de îngroșare, agenți de glazurare și sare. Însă, unele dintre acestea pot fi periculoase.

Sarea este un ingredient cu risc mediu de daună. Reprezintă un mineral cunoscut sub denumirea de clorură de sodiu. Conținutul sării este important pentru organism. În schimb, excesul poate duce la probleme de sănătate.

Please follow and like us:
Pin Share